ویزا در نروژ

به قانون یک قانون کلی ، افراد خارجی که قصد کار و اقامت نروژ را دارند نیاز به اجازه ی اقامت دارند.چندین مدل اجازه ی اقامت به عنوان مثال اقامت تحصیلی و کار با الزامات و مدارک خاص خود وجود دارد. تمام ملیت های خارجی که قصد ماندن بیش از 90 روز درنروژ را دارند نیاز به اجازه ی اقامت نیز دارند. ملیت های خارجی اگر قصد کار در نروژ را دارند حتی اگر کمتر از90 روز نیز قصد ماندن داشته باشند باید اجازه ی اقامت بگیرند.

اگر شما قصد ادامه تحصیل در نروژ سه ماه و یا بیشتر را دارید باید اجازه ی اقامت برای دانشجویان را بگیرید. اگر می خواهید کمتر از سه ماه بمانید نیاز به اجازه ی اقامت نیست ولی برای وبزا باید درخواست دهید. مدارک شما برای اقامت دائم می بایست توسط خود شما در سفارت نروژ ارائه شود. تمام این مدارک به اداره ی مهاجرت در نروژ UDI فرستاده می شود.

/ 0 نظر / 78 بازدید