شرایط تمدید اقامت کاری در سوئد

شرایط تمدید اقامت در سوئد

چنانچه شما موفق به اخذ اقامت کاری سوئد گردیده اید و متقاضی تغیر شغل و یا کار فرما هستید حتما مطالب زیر را مطالعه فرماید تا در روند اخذ اقامت سوئد و فرایند مهاجرت به سوئد خللی ایجاد نگردد .

 

 

همانگونه که در جریان هستید اولین کارت اقامت کاری که صادر میگردد تا 2 سال اعتبار دارد و چنانچه در این مدت تغیر کارفرما داشته باشید باید در خواست مجدد جهت اجازه کار بدهید ؛ و دقت نماید قبل از شروع به کار حتما کارفرما باید درسوئد وکشورهای اتحادیه اروپا وکشورهای همکاری اقتصادی اروپا و سوئیس آگهی کرده باشد.

اگر بعد از 2 سال کار فرمای شما عوض شود، تازمانیکه درهمان رشته کارمیکنید میتوانید بدون درخواست مجدد اجازه کار کارفرمارا عوض کنید. ا گرکار جدیدتان به مفهوم تغییرشغل باشد بایستی درخواست جدیدی بدهید.

/ 0 نظر / 48 بازدید