ادامه تحصیل در آلمان ( ویزای دانشجوی آلمان )

ویزای دانشجوی آلمان

جهت اخذ ویزای دانشجوی آلمان ابتدا باید مدارک را به تایید سفارت رسانده و سپس از طریق سایت وقت مصاحبه دریافت نماید ، با توجه به اینکه صدور ویزا حدود 10 هفته طول میکشد پس بهتر است وقت مصاحبه را دو ماه زودتر از شروع ترم تنظیم نمایید ، به علت شلوغی عموما از زمانی که شما بخواهید وقت مصاحبه بگیرید 2/5 تا 3 ماه بعد سایت به شما وقت میدهد پس بهتر است زمان بندی خود را با زمانهای گفته شده تنظیم نمایید ، به عبارتی بهتر است حدود 5 ماه قبل از شروع کلاسها به سایت مراجعه نموده تا بین 2/5 تا 3 ماه بعد وقت مصاحبه شما تعین گردد .

دقت نماید حتما قبل از مراجعه به سفارت تمامی مدارک کامل باشند ؛ در غیر اینصورت سفارت مدارک را تحویل نخواهد گرفت و از نظر زمانی با مشکل مواجه خواهید شد .

/ 0 نظر / 49 بازدید