ویزای فنلاند

مدارکی که سفارت در روز مصاحبه می خواهد به شرح زیر هست:
1-اصل پذیرش یا پرینت فایل پی دی اف به همراه دو نسخه کپی ان
2-مدرک زبان اصل و دو نسخه کپی
3-بیمه یکساله معتبر از سایت swiss care به مبلغ اعتبار 30000 یورو که باید 219 یورو بخرید و 2 نسخه کپی از ان
4-گذرنامه و 2 نسخه کپی - پیشنهاد می کنم اگر اعتبار گذرنامه شما از تاریخ در خواست ویزا کمتر از 1 سال اعتبار دارد تا ایران هستید تعویض کنید
5-پر کردن فرم های سفارت و 2 نسخه کپی
6-نامه تمکن مالی از بانک به میزان معادل
6,720 EUR و یا بیشتر و 2 نسخه کپی از ان


7-اصل شناسنامه و ترجمه آن و 2 نسخه کپی از ترجمه
8-مبلغ 330 یورو هزینه صدور ویزا که باید نقدا در سفارت بپردازید
9- دو قطعه عکس رنگی 6*4 با زمینه سفید

10- مدارک فارغ التحصیلی فراموش نشه! و یک نسخه ترجمه رسمی ان با مهر دادگستری و خارجه و باز دو نسخه کپی از ان

11- اگه سابقه کار دارید و توی فرم ذکرکرده اید مدارک مربوطه در راستای اثبات رو هم ارائه بدین و 2 نسخه کپی از ان

12-CV: اختیاری ولی بنظر من حتما بیارید 2 نسخه

نکته: بطور خلاصه هر چی در بالا نوشتم باید 1 نسخه اصل و 2 نسخه کپی همراه داشته باشید!

 

/ 0 نظر / 49 بازدید