شرایط لازم جهت استخدام و گرفتن اقامت در سوئد

  چنانچه در حال حاضر شما در کشور سوئد هستید و کارفرمای قصد استخدام شما را دارد حتما به نکات زیردقت فرماید

تا برای طی کردن فرایند مهاجرت به سوئد و گرفتن اقامت سوئد از طرف اداره مهاجرت با مشکل مواجه نگردید

پاسپورت شما باید حداقل از زمان درخواست کار یک سال اعتبار داشته باشد

داشتن درخواست کار از یک کارفرما

شغل مورد نظر باید در چهارچوب قوانین صنفی قرار داشته باشد

میزان دستمزد پرداختی در سطح قرار دادهای صنفی سوئد باشد

میزان دستمزد شما نباید از 13000 SEK کمترباشد

کارفرمای شما باید شما را تحت بیمه درمانی و عمر ،ایمنی ، حقوق بازنشستگی قرار دهد

/ 0 نظر / 49 بازدید