ویزای کار (مهاجرت به سوئد )

 روش اول زمانی است که شما در استخدام یک کارفرما قرار دارید ، در این روش پس از دریافت فرصت شغلی و ارائه آن به اداره مهاجرت پس از تصمیم گیری کارت اقامت دوساله جهت شما و خانواده صادر میگردد و در انتهای این مدت چنانچه مالیات خود را پرداخت نموده باشید دوباره به مدت دوسال دیگر اقامت شما تمدید میگردد و در نهایت پس از گذشت این چهار سال میتوانید در خواست اقامت دهید .

 

روش دوم زمانی است که شما خود به عنوان کارفرما ثبت شرکت کرده و مشغول به فعالیت میگردید

که در این روش کارت اقامت دوساله دریافت مینماید و در انتهای دو سال در صورت نداشتن منع قانونی و پرداخت مالیات از درآمد شغل خود میتوانید در خواست اقامت دائم نماید

دقت داشته باشید در تمام طول مدت اقامت موقت کاری از تمام خدمات شهروندی مانند خدمات درمانی و تحصیل رایگان اعضای خانواده برخوردار خواهید بود .

ولی در کل برای ورود به پروسه کاری باید از داخل سوئد اقدام نماید ، به همین منظور بهتر است از طریق ویزای دانشجوی وارد کشور سوئد گردید و پس از گذراندن 30 واحد (یک ترم) درخواست ویزای کاری نماید .

راحت ترین روش جهت کسب ویزای دانشجوی از طریق پذیرش دوره زبان انگلیسی در سوئد میباشد

/ 0 نظر / 76 بازدید