اقامت کاری پزشکان و دندانپزشکان

مهاجرت پزشکان به دانمارک از طریق طرح گرین کارت دانمارک

مهاجرت پزشکان به دانمارک از طریق طرح گرین کارت دانمارک

 

قابل توجه پزشکان و دندانپزشکان محترم که متقاضی اخذ اقامت کاری در حوزه اروپا می باشند، با توجه به تغییر قوانین جدید طرح گرین کارت دانمارک از ابتدای سال 2015 و وجود شرایط کاری مناسب پزشکان و دندان پزشکان ، دولت دانمارک طرح جدیدی برای جذب پزشکان و دندانپزشکان در قالب نوع خاصی از گرین کارت با شرایط ویژه ارائه داده است که به شرح زیر است:

چنانچه فارق التحصیل رشته های پزشکی و دندانپزشکی  هستید این امکان فراهم گردیده که بر خلاف طرح اصلی گرین کارت که تنها دو سال اعتبار دارد، ( توضیحات طرح گرین کارت دانمارک ) می توانید درخواست گرین کارت از نوع متخصص را بدهید که در آن به پزشکان یک فرصت حداکثر دو ساله داده میشود تا در این زمان مدرک زبان دانمارکی یعنی دانسک 3 را اخذ نموده و مدارک خود را به تایید مراجع دانمارک برسانند.

سپس یک فرصت دو ساله دیگر به آنها  داده می شود تا یک سال به عنوان انترن و شش ماه به عنوان رزیدنت مشغول به فعالیت  شده که این دوره ها دارای حقوق هستند که بصورت ماهانه به آنها پرداخت می شود.

مدارک لازم جهت اخذ گرین کارت دانمارک برای پزشکان و دندانپزشکان

  • 1 قطعه عکس
  • اصل گذرنامه معتبر که حداقل 2 سال و سه ماه اعتبار دارد + کپی رنگی A4
  • اصل شناسنامه و یک کپی رنگی از تمام صفحات A4
  • اصل گواهی پشتوانه مالی به زبان انگلیسی که حداکثر سه هفته قبل از مراجعه به سفارت باید اخذ گردد و مبلغ آن باید معادل 132000 کرون دانمارک باشد
  • اصل دانشنامه و ریز نمرات همراه با ترجمه رسمی  و یک کپی رنگی A4  از هر کدام

هزینه های اخذ گرین کارت دانمارک برای پزشکان و دندانپزشکان

  • هزینه بررسی پرونده (Case Processing Fee) : 6850 کرون دانمارک
  • هزینه تایید مدارک هر پانچ : 30 دلار آمریکا
  • هزینه صدور ویزا : 240 دلار آمریکا

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ما و یا ایمیل info@eustudy.org در تماس باشید.

/ 3 نظر / 878 بازدید
علی

سلام شرایط اخذ اقامت برای پزشکان عمومی چی هست؟ تشکر

محسن

جوانی ۳۲ساله مکانیک ماشین الات راهسازی، کشاورزی، حفاری و دریایی هستم اماده کار در خارج از کشور میباشم . دارای تخصص کاری و سابقه کار در کمپانی کاترپیلار و گذراندن دوره های مختلف ماشین الات راهسازی درکمپانی را دارا میباشم

آوا

با سلام ميخواستم بدونم ويزاي كاري فقط براي پزشكان وجود دارد براي افرادي كه مثلا ليسانس علوم پايه دارن و از طرفي آفيس رو هم خيلي خوب بلدن و اينكه كارهاي هنري مثل فرش و غيره و مدرك كمكهاي اوليه دارن ممكن نيست بتونن از اين طريق ويزا بگيرن