ادامه تحصیل در آلمان ؛لیست مدارک در خواست ویزا ؛

 

مدارک لازم جهت ویزای دانشجوی به قرار زیر میباشند

1-    گذرنامه ، که حداقل یک سال و سه ماه اعتبار داشته باشد و دقت نماید حتما صفحه اول را امضا نموده باشید همراه با کپی صفحات اول و دوم

2-    فرم در خواست اقامت

3-    سه قطع عکس جدید با پس زمینه روشن

4-    شناسنامه

5-    نامه پذیرش دانشگاه

6-    نامه پشتوانه مالی به مبلغ 8040 یورو

7-    ترجمه رسمی تمام مدارک تحصیلی که قبلا به تایید سفارت رسیده

8-    رزومه

9-    نامه انگیزه تحصیلی

10 – مدرک زبان مرتبت با پذیرش

دقت نماید مدارک به همین ترتیب و بدون نقص ارائه گردد .

/ 0 نظر / 61 بازدید