ادامه تحصیل رایگان در آلمان ( تایید مدارک )

جهت ادامه تحصیل در آلمان پس از مشخص شدن دانشگاه مورد نظر باید مدارک ترجمه شده یه تاید سفارت یرسد ، دقت فرماید دونسخه  اصل و پنج نسخه کپی لازم است .

چنانچه نامه ای از دانشگاههای آلمان داشته باشید که بیانگر اقدام شما باشد و آن را به سفارت نشان دهید ، در آن صورت سفارت هزینه ای بابت تایید مدارک اخذ نخواهد نمود .

و چنانچه مدارکی که بیانگر ارتباط با دانشگاه نداشته باشیدبرای هر سری ترجمه مبلغ 40 یورو باید پرداخت نمایید

 مدارکی که برای تایید ارائه میدهید باید بطور رسمی ترجمه شده باشند ( مهرهای دادگستری و وزارت امور خارجه را داشته باشند ) و حتما اصل مدارک را همراه داشته باشید ؛ تاریخ ترجمه ها بیش از دوسال نگذشته باشد .

مدارک تایید شده تاریخ انقضا ندارند

و دقت نماید حتما حداقل دو نسخه ترجمه اصل را داشته باشید زیرا یک سری از مدارک را باید در روز مصاحبه تحویل سفارت دهید و نسخه دوم را در روز ثبت نام باید تحویل دانشگاه دهید.

/ 0 نظر / 71 بازدید