ویزا در دانمارک

ویزا برای دانمارک و دیگر کشورهای حوزه شینگن برای مدت زمان محدود صادر می شود. هر نوع قصد ماندن در دانمارک که بیشتر از سه ماه طول بکشد می بایست با اجازه ی اقامت باشد.

ویزا به شما حق ماندن در کشور های شینگن به مدت 90 روز در هر 6 ماه را می دهد. شما در طول این دوره اجازه ی کار کردن را ندارید مگر اینکه از اداره ی مهاجرت مجوز کسب کنید . گرچه  بعضی مواردی وجود دارد که شما می توانید فعالیت کاری بدون اجازه ی اقامت و کار را داشته باشید. از این فعالیت ها می توان درس دادن،ادامه تحصیل یا گذراندن یک کورس تحصیلی نام برد.هر کدام از این موارد نباید بیشتر از سه ماه طول بکشد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد گرین کارت دانمارک اینجا کلیک کنید.

/ 0 نظر / 55 بازدید