آلمان - تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

ادامه تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان

۱۳٩۳/٦/۱٠

ادامه تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان:

ادامه تحصیل در آلمان بدون مدرک زبان و سطح زبان بستگی به دانشگاهی دارد که قصد دارید در آن ادامه تحصیل دهید. معمولا اگر شما لیسانس خود را به زبان انگلیسی گذرانده اید نیاز به داشتن مدرک IELTS  و TOEFL  ندارید. بعضی از دانشگاه ها نامه ای به دانشگاه مبدا می زنند که درخواست تاییدیه ی سطح زبان شما را خواهند کرد.

لازم به ذکر است که گرفتن ویزا از این طریق شانس کمی دارد.

برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.




دیدگاه شما

شرایط اخذ اقامت آلمان

۱۳٩٤/۱/٥

 

 آلمان کشوری است که از نظر صنعتی و اقتصادی در اتحادیه اروپا دارای جایگاه خاصی میباشد و نظام سیاسی آن از نوع جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی بوده و دارای 16 ایالت است که این ایالتها در بعضی موارد میتوانند بصورت مستقل عمل کنند و به همین علت هر ایالت قوانین تحصیلی و شغلی خاص خود را دارا میباشند و در برخی ایالتها تحصیل رایگان میباشد و برخی شامل هزینه است .

 

اقامت آلمان نیز مانند دیگر کشورهای اروپای به دو دسته موقت و دائم تقسیم  میشود که شرایط اخذ اقامت برای هریک متفاوت است

 

دسته اول یعنی اقامت آلمان از نوع موقت که شامل اقامت تحصیلی ، آموزشهای حرفه ای و شغلی ، سمینارها و پژوهش و تحقیق میباشد ، مدت زمان این نوع اقامت حد اکثر یک سال میباشد و در صورت نیاز به زمان بیشتر مانند تحصیل ، باید هر سال ویزا تمدید گردد .

 

 

 

دسته دوم اقامت دائم آلمان یا همیشگی به افرادی تعلق می گیرد که پنج سال کامل دارای اقامت غیر دائم بوده، هزینه زندگی خود را از راه کار خود تامین ‌نموده و زبان آلمانی را تا اندازه ای بداند، از اقامتهای که میتوانند منجر به اقامت دائم شوند به اقامتهای سرمایه گذاری ، ازدواج ، و بلوکارت اشاره نمود . و لازم به ذکر است این نوع ویزا ها نیز در اصل موقت می باشند ولی در نهایت تبدیل به اقامت دائم میگردند .

 

اقامت آلمان و مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری

 

با توجه به قوانین مهاجرت کشور آلمان، دریافت اقامت فرد متقاضی ( مجرد و یا متاهل همراه با خانواده همسر و کلیه فرزندان مجرد زیر 18 سال ) از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت تجاری امکان پذیر می باشد شرایط اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری :

 

ارائه نامه رسمی  از بانک کشوری که از آنجا اقدام می نمایید ، که بیانگر سرمایه نقدی مورد نظر باشد .

 

ارائه طرح وبرنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول که در آن بازار کار هدف و درآمد و سود دهی با توجه به مشخصات بازار کشور آلمان بررسی شده باشد ،

 

و پیش بینی میزان کارکرد حساب بانکی از شروع فعالیت تا انتهای 3 سال آینده 250/000 یورو باشد

 

 

 

مراحل اخذ اقامت :

 

 

پس از ارادئه نامه رسمی بانک و همچنین business plan  و گرفتن اجازه فعالیت تجاری , متقاضی جهت گرفتن وقت سفارت برای خود و خانواده و ارائه مدارک مورد نظر جهت گرفتن ویزای نوع D اقدام مینماید

 

پس از اخذ ویزای آلمان و ورود  به آلمان  مطابق طرح اقتصادی که قبلا ارائه نموده بود شروع به فعالیت و ثبت شرکت مینماید و اقامت یک ساله خود را میگیرد و پس از گذشت یک سال در صورتی  که مطابق برنامه و طرح پیش رفته باشید  اقامت شما برای دو سال دیگر تمدید میگردد و در پایان این دوسال اگر فعالیت شرکت مثبت بوده و فرد متقاضی و خانواده ایشان مشکلات قانونی نداشته باشند آنگاه به ایشان و خانواده اقامت دائم داده میشود .

 

 

 

 

 

اقامت از طریق ازدواج  نوع دیگری از شرایط مهاجرت به آلمان میباشد

 

چنانچه شمابا فردی که اقامت آلمان را دارد ازدواج نماید ، به شما هم اقامت آلمان داده میشود و چنانچه 5 سال از ازدواج شما گذشته باشد به شما تابعیت آلمان داده میشود .

 

توجه نماید اقامت از نوع ازدواج هیچ ربطی به جنسیت ندارد و از مزایای این نوع اقامت میتوان به این نکته اشاره کرد که شما اجازه کارتمام وقت خواهید داشت و تمام قوانینی که شامل افرادی که تابعیت حوزه شینگن را دارند برای شما نیز صادق است .

 

نکته مهم این است که برای ازدواج با فردی که تابعیت آلمان رادارد باید شما هم حتما درخواست تابعیت بدهید البته تا زمان مورد نظر نگذرد به شما تابعیت داده نخواهد شد ولی برای ازدواج حتما باید درخواست تابعیت داد .

 

اقامت از طریق کارت آبی

 

در سال 2007 میلادی با توجه به کمبود نیروی کار متخصص در اروپا کشورهای عضو اتحادیه که بالغ بر 27 کشور هستند ، طرحی را برای جذب نیروهای کار متخصص غیر اروپایی برنامه ریزی کردند و به واسطه این برنامه برای کار و مهاجرت به تمامی کشور های عضو اتحادیه بغیر از انگلستان ، ایرلند و دانمارک که از شرکت در این طرح خودداری کردند مهاجرت کاری داشته باشند.
این طرح بر اساس ایده گرین کارت آمریکا برنامه ریزی گردید و با توجه به نماد پرچم اروپا نام آن را کارت آبی گذاشتند ، و بر این اساس امکان اخذ اقامت از طریق استخدام فراهم گردید

 

کشور آلمان اولین کشوری بود که با توجه به اینکه در آن زمان بزرگترین قدرت صنعتی اروپا محسوب میگردید و پتانسیلهای خوبی داشت لذا از این طرح استقبال نمود

 

از اول جولای 2012 میلادی دولت آلمان شرایط و پیش نیاز های دریافت آبی کارت را بطور رسمی اعلام کرده و به آن ضمانت اجرایی داده است.
و بر این اساس نیروهای متخصص کاری غیر اروپایی میتوانند با دریافت این نوع ویزای کاری ، به آلمان مهاجرت کاری نمایند و خانواده های خود را نیز به همراه خود بیاورند.
و چنانچه شما بتوانید از طریق ویزای بلو کارت وارد آلمان شوید از تمام مزایای شهروندان اروپای برخوردار خواهید شد و چنانچه 5 سال بتوانید از طریق کارت آبی در آلمان کار کرده و هزینه های خود راپوشش دهید موفق به اخذ اقامت آلمان از نوع دائم میگردید .

 

مشکل ترین قسمت ، پیدا کردن کارفرمایی است که شما را استخدام نماید برای پیدا کردن کارفرما هم میتونید آنلاین (از طریق سایت های کاریابی) جستجو کنین و یا اگر امکان اومدن به آلمان رو دارید، حضوری اینجا اینکار رو بکنید. اگر آنلاین اقدام کنید و شرکت از سابقه کاری شما خوشش بیاد و همچنین تمایل به گرفتن نیرو از خارج از آلمان داشته باشه (این نکته خیلی مهم هست، چون اکثرا شرکت های کوچک تمایلی به این کار ندارند) معمولا روند به اینصورت خواهد بود که با شما تلفنی مصاحبه انجام میشه. در صورت مثبت بودن نتیجه مصاحبه برای شما دعوت نامه مصاحبه حضوری میفرستن که شما باید با این دعوت نامه به سفارت آلمان مراجعه کنید و درخواست ویزای تجاری بدید. بعد از دو هفته در صورتی که مشکلی نباشه ویزا برای شما صادر میشه. با اون ویزا برای مصاحبه وارد آلمان میشید و مصاحبه رو انجام میدید. معمولا دو یا سه روز به هزینه شرکت در آلمان خواهید بود (به همین علت شرکت های کوچک تمایلی به گرفتن نیرو از خارج از آلمان ندارند، چون هزینه و زمان بیشتری باید صرف کنند) و بعد از مصاحبه به ایران برمیگردید. معمولا نتیجه مصاحبه طی مدت ۱۰ روز به شما اطلاع داده میشه. اگر نتیجه مصاحبه حضوری هم مثبت باشه، شرکت به شما حقوق و مزایای پیشنهادیش رو اعلام میکنه و در صورت رضایت شما، برای شما قرارداد کاری و یک نامه درخواست صدور ویزای موقت که باید از طرف شما تحویل سفارت آلمان بشه، صادر میشه.

 

 




دیدگاه شما

وضعیت دانشجویان ایرانی در آلمان

۱۳٩۳/۱٢/٢

* آمار و ارقام درمورد وضعیت دانشجویان ایرانی در آلمان*

براساس آمار و اطلاعات ارائه شده از سوی موسسه مبادلات آکادمیک آلمان،در سال تحصیلی 2012 - 2013 در مجموع 6 هزار و 117 دانشجوی ایرانی در دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی آلمان مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد، 4 هزار و 928 نفر از ایران عازم این کشور شده اند و یک هزار و 189 دانشجو نیز مقیم آلمان هستند.




ادامه مطلب دیدگاه شما

ادامه تحصیل در آلمان ؛لیست مدارک در خواست ویزا ؛

۱۳٩۳/۱٢/۱

 

مدارک لازم جهت ویزای دانشجوی به قرار زیر میباشند

1-    گذرنامه ، که حداقل یک سال و سه ماه اعتبار داشته باشد و دقت نماید حتما صفحه اول را امضا نموده باشید همراه با کپی صفحات اول و دوم

2-    فرم در خواست اقامت

3-    سه قطع عکس جدید با پس زمینه روشن

4-    شناسنامه

5-    نامه پذیرش دانشگاه

6-    نامه پشتوانه مالی به مبلغ 8040 یورو

7-    ترجمه رسمی تمام مدارک تحصیلی که قبلا به تایید سفارت رسیده

8-    رزومه

9-    نامه انگیزه تحصیلی

10 – مدرک زبان مرتبت با پذیرش

دقت نماید مدارک به همین ترتیب و بدون نقص ارائه گردد .




دیدگاه شما

ادامه تحصیل در آلمان ( ویزای دانشجوی آلمان )

۱۳٩۳/۱٢/۱

ویزای دانشجوی آلمان

جهت اخذ ویزای دانشجوی آلمان ابتدا باید مدارک را به تایید سفارت رسانده و سپس از طریق سایت وقت مصاحبه دریافت نماید ، با توجه به اینکه صدور ویزا حدود 10 هفته طول میکشد پس بهتر است وقت مصاحبه را دو ماه زودتر از شروع ترم تنظیم نمایید ، به علت شلوغی عموما از زمانی که شما بخواهید وقت مصاحبه بگیرید 2/5 تا 3 ماه بعد سایت به شما وقت میدهد پس بهتر است زمان بندی خود را با زمانهای گفته شده تنظیم نمایید ، به عبارتی بهتر است حدود 5 ماه قبل از شروع کلاسها به سایت مراجعه نموده تا بین 2/5 تا 3 ماه بعد وقت مصاحبه شما تعین گردد .

دقت نماید حتما قبل از مراجعه به سفارت تمامی مدارک کامل باشند ؛ در غیر اینصورت سفارت مدارک را تحویل نخواهد گرفت و از نظر زمانی با مشکل مواجه خواهید شد .




دیدگاه شما

ادامه تحصیل رایگان در آلمان ( تایید مدارک )

۱۳٩۳/۱٢/۱

جهت ادامه تحصیل در آلمان پس از مشخص شدن دانشگاه مورد نظر باید مدارک ترجمه شده یه تاید سفارت یرسد ، دقت فرماید دونسخه  اصل و پنج نسخه کپی لازم است .

چنانچه نامه ای از دانشگاههای آلمان داشته باشید که بیانگر اقدام شما باشد و آن را به سفارت نشان دهید ، در آن صورت سفارت هزینه ای بابت تایید مدارک اخذ نخواهد نمود .

و چنانچه مدارکی که بیانگر ارتباط با دانشگاه نداشته باشیدبرای هر سری ترجمه مبلغ 40 یورو باید پرداخت نمایید

 مدارکی که برای تایید ارائه میدهید باید بطور رسمی ترجمه شده باشند ( مهرهای دادگستری و وزارت امور خارجه را داشته باشند ) و حتما اصل مدارک را همراه داشته باشید ؛ تاریخ ترجمه ها بیش از دوسال نگذشته باشد .

مدارک تایید شده تاریخ انقضا ندارند

و دقت نماید حتما حداقل دو نسخه ترجمه اصل را داشته باشید زیرا یک سری از مدارک را باید در روز مصاحبه تحویل سفارت دهید و نسخه دوم را در روز ثبت نام باید تحویل دانشگاه دهید.




دیدگاه شما

اسامی دانشگاه های آلمان که مورد تایید وزارت علوم می باشند

۱۳٩٢/٢/٢٤

عموما دانشگاه های آلمان که مورد تایید وزارت علوم می باشند به دو دسته الف  و  ب  تقسیم میشوند در گروه الف کلیه مقاطع و رشته ها مورد تایید می باشند ولی در گروه ب تا مقطع دکترا مورد تایید هستند .

 

در ادامه مطالب لیست هر دو گروه ارائه گردیده




ادامه مطلب دیدگاه شما

آشنایی با اتریش

۱۳٩۳/٦/٦

حدود ۶۰٪ این کشور را رشته کوه‌های آلپ شرقی شامل می‌شوند.

مساحت اتریش بر اساس آمار سال ۲۰۱۲، ۸,۳۸۷,۸۹۹ کیلومتر مربع است و جمعیت آن ۸,۴۴۳,۰۱۸ میلیون نفر است. کشور اتریش بسب وجود سازمان‌ها ونهادهای بین المللی در وین همچون آژانس بین المللی انرژی اتمی (International Atomic Energy Agency (IAEA) ) و سازمان کشورهای صادرکننده نفت((OPEC) Organization of the Petroleum Exporting Countries) و دفتر سازمان ملل متحد در وین ( (United Nations Office at Vienna (UNOV) کشوری مهم در اروپا بشمار می‌رود.

زبان رسمی این کشور آلمانی است و اکثر مردم به زبان انگلیسی آشنایی دارند. کد این کشور ۰۰۴۳ و واحد پول آن یورو است.




ادامه مطلب دیدگاه شما

اطلاعیه مهم جهت متقاضیان دریافت ارز دانشجویی

۱۳٩۱/٢/٢۳

به نقل از وب سایت اداره کل بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از روز دوشنبه 11/2/1391 امکان ثبت نام و درخواست دریافت معرفی نامه بانک جهت ارز دانشجویی در سامانه نشا میسر خواهد بود. لذا کلیه کسانی که تا کنون نامه معرفی به بانک دریافت نکرده ­اند و همچنین متقاضیانی که خواستار دریافت نامه برای نیمسال آتی تا پایان تابستان 1391 می باشند، و یا کسانی که قصد شروع به تحصیل در خارج از کشور را داشته و ویزای دانشجویی اخذ نموده اند می توانند نسبت به ثبت  نام و درخواست اقدام نمایند.




ادامه مطلب دیدگاه شما

اطلاعات عمومی درباره آلمان

۱۳۸٩/٧/۱٤

آلمان که نام رسمی آن جمهوری فدرال آلمان است در قاره اروپاواقع شده و از شمال با دریای شمال، دانمارکو دریای بالتیک، از شرق با لهستانو جمهوری چک، از جنوب با اتریشو سوییسو از غرب با فرانسه، بلژیک، لوکزامبورگو هلندهم‌مرز است.





ادامه مطلب دیدگاه شما

هزینه زندگی دانشجویی در آلمان و ادامه تحصیل در آلمان

۱۳٩۳/۱٢/۱

هزینه زندگی و تحصیل در آلمان

جزییات هزینه ها مراحل اخذ پذیرش تحصیل رایگان در آلمان و مدارک مورد نیاز سفارت آلمان

هزینه زندگی دانشجویی در آلمان شامل هزینه اجاره مسکن مناسب، پوشاک، مواد غدایی و بیمه درمانی در شهرهای مختلف آلمان متفاوت است.

هزینه زندگی دانشجو در آلمان بانضمام خوراک، پوشاک، رفت و آمد و کلیه هزینه های جانبی همچنین هزینه‌های اجتناب‌ناپذیری همانند تلفن و اینترنت (در خانه‌های خصوصی) حدودا ۵٠٠ تا  ٧٠٠ یورو در ماه می باشد که این هزینه در شهرهای مختلف آلمان متفاوت است.

 




ادامه مطلب دیدگاه شما

لیست دانشگاههای آلمان

۱۳۸٩/٧/۱٤

در این قسمت فهرست دانشگاههای آلمان به ترتیب رنکینگ در کشور آلمان و نیز رنکینگ جهانی آورده شده است.

بزودی فهرست دانشگاههایی از آلمان که تحصیل در آنها به زبان انگلیسی می باشد بهمراه لیست رشته ها ارایه می گردد.

با کلیک برروی نام هر دانشگاه می توانید رنکینگ دانشگاه را در بین رنکینیگ جهانی سال 2010 دانشگاههای جهان ببینید.





ادامه مطلب دیدگاه شما

بورس های تحصیلی در آلمان

۱۳۸٩/٧/۱٤

چندین سازمان و بنیاد در آلمان به دانشجویان و اساتید ایرانی بورس های تحصیلی می دهند. این بورس ها دوره های مختلف تحصیلات و کار دانشگاهی را شامل می شوند. (تحصیلات دوره دکترا، فعالیت های آموزشی و تحقیقاتی).





ادامه مطلب دیدگاه شما

نحوه‌ ارزشیابی‌ مدارک‌ تحصیلی‌ دانشگاههای آلمان

۱۳۸٩/٧/۱٢

 ١- مدارک ‌ُّDiplom - Vorprüfung  وُّZwischenprüfung ، با شرط‌ داشتن‌ دیپلم‌ دبیرستان، "کاردانی" ارزشیابی‌ می‌شود.

 ٢- مدارک‌ (Diplom Ingenieur I (GH) - Diplom (FH) - Diplom Ingenieur (FH صادره‌ از کلیه‌ مدارس‌ عالی‌ فنی‌ و مجتمع‌های‌ آموزش‌ عالی‌ که‌ منجر به‌ اخذ دیپلم‌(I)  می‌شود، "کارشناسی" ارزشیابی‌ می‌شود.

 ٣-  مدارک Bachelor صادره ار دانشگاه ها و مدارس عالی فنی "کارشناسی" ارزشیابی می شود.

۴- مدارک Master صادره از دانشگاه ها و مدارس عالی فنی با شرط داشتن کارشناسی و گذراندن پایان نامه، "کارشناسی ارشد" ارزشیابی می شود.

 تبصره: دوره های Master با طول تحصیل کمتر از 2 سال با شرط بررسی کیفی ارزشیابی می گردد.

 ۵- مدارک(‌‌Diplom Ingenieur II (GH)-Diplom-Diplom Ingenieur-Magister Artium (MA  صادره‌ از کلیه‌ دانشگاه‌ها، مجتمع‌های‌ آموزش‌ عالی‌ و دانشگاه‌های‌ آموزش‌ عالی‌ هنر که‌ منجر به‌ اخذ دیپلم‌(II)  می‌شود "کارشناسی‌ ارشد پیوسته" ارزشیابی‌ می‌شود.

 ۶- مدارک (Doktor Ingenieur (Dr. Ing   و (Doktor (Dr   با شرط‌ داشتن‌ کارشناسی‌ ارشد، "دکترا" ارزشیابی‌ می‌شود.

 ‌تبصره: مدارک‌ دانشگاه‌های‌ خصوصی‌ آلمان‌ که‌ توسط‌ وزارت‌ فرهنگ‌ این‌ کشور در زمان‌ شروع‌ تحصیلات‌ تأیید شده، در سطح‌ دوره‌ مورد تأیید ارزشیابی‌ می‌شود.

منبع : وب سایت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری

 

 




دیدگاه شما

تحصیل در آلمان

۱۳۸٩/٦/۳۱

به اطلاع کلیه بازدیدکنندگان از این وب سایت می رساند که بزودی اطلاعات تحصیل در دانشگاههای آلمان را می توانید از طریق همین وبلاگ مشاهده نمایید.

منتظر درج اخبار بعدی از همین طریق باشید.

 




دیدگاه شما

دانشگاههای آلمان،سوئد،نروژ،فنلاند و ایران بر اساس رنکینگ جهانی

۱۳۸٩/٦/۱٦

در لینک های زیر می توانید فهرست دانشگاههای سوئد،نروژ،فنلاند ، ایران و آلمان را براساس رنکینگ جهانی ببینید.

١-فهرست دانشگاههای آلمان بر اساس رنکینگ جهانی

٢-فهرست دانشگاههای سوئد بر اساس رنکینگ جهانی

٣-فهرست دانشگاههای  نروژ بر اساس رنکینگ جهانی

۴-فهرست دانشگاههای فنلاند بر اساس رنکینگ جهانی

۵-فهرست دانشگاههای ایران بر اساس رنکینگ جهانی

 




دیدگاه شما