مدارک مورد نیاز برای یک کارآفرین در سوئد - تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

مدارک مورد نیاز برای یک کارآفرین در سوئد

۱۳٩۳/۸/۸

+  علاوه بر اجازه ی اقامت در سوئد برای یک کارآفرین به موارد زیر نیاز است:

1-    پاسپورت

2-    مدرکی که نشان دهد شما در کار مورد نظر سابقه و تجربه کار قبلی دارید.

3-    داشتن مدرک زبان به سوئدی یا انگلیسی

4-    اثبات اینکه در اجرای کسب و کار خود مسئولیت دارید.(تعهد نامه)

5-    اثبات اینکه خدمات یا کالا در سوئد تولید یا فروخته می شود.

6-    اثبات فاند مناسب برای اینکه شما را در دو سال اول ساپورت کند. (200000 کرون برای خود کارآفرین-100000کرون همسر-50000 کرون هر فرزند)

7-    اثبات اینکه این کسب و کار میتواند ساپورت کننده ی هزینه های شما و خانواده تان باشد.

 

××× اطلاعاتی در مورد FA-TAX و وام بانکی در سوئد. اینجا کلیک کنید.

 




دیدگاه شما