ویزا در نروژ - تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

ویزا در نروژ

۱۳٩۳/٥/۱۱

به قانون یک قانون کلی ، افراد خارجی که قصد کار و اقامت نروژ را دارند نیاز به اجازه ی اقامت دارند.چندین مدل اجازه ی اقامت به عنوان مثال اقامت تحصیلی و کار با الزامات و مدارک خاص خود وجود دارد. تمام ملیت های خارجی که قصد ماندن بیش از 90 روز درنروژ را دارند نیاز به اجازه ی اقامت نیز دارند. ملیت های خارجی اگر قصد کار در نروژ را دارند حتی اگر کمتر از90 روز نیز قصد ماندن داشته باشند باید اجازه ی اقامت بگیرند.

اگر شما قصد ادامه تحصیل در نروژ سه ماه و یا بیشتر را دارید باید اجازه ی اقامت برای دانشجویان را بگیرید. اگر می خواهید کمتر از سه ماه بمانید نیاز به اجازه ی اقامت نیست ولی برای وبزا باید درخواست دهید. مدارک شما برای اقامت دائم می بایست توسط خود شما در سفارت نروژ ارائه شود. تمام این مدارک به اداره ی مهاجرت در نروژ UDI فرستاده می شود.




دیدگاه شما