ویزا در دانمارک - تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

ویزا در دانمارک

۱۳٩۳/٤/۱۱

ویزا برای دانمارک و دیگر کشورهای حوزه شینگن برای مدت زمان محدود صادر می شود. هر نوع قصد ماندن در دانمارک که بیشتر از سه ماه طول بکشد می بایست با اجازه ی اقامت باشد.

ویزا به شما حق ماندن در کشور های شینگن به مدت 90 روز در هر 6 ماه را می دهد. شما در طول این دوره اجازه ی کار کردن را ندارید مگر اینکه از اداره ی مهاجرت مجوز کسب کنید . گرچه  بعضی مواردی وجود دارد که شما می توانید فعالیت کاری بدون اجازه ی اقامت و کار را داشته باشید. از این فعالیت ها می توان درس دادن،ادامه تحصیل یا گذراندن یک کورس تحصیلی نام برد.هر کدام از این موارد نباید بیشتر از سه ماه طول بکشد.

 

نمونه ویزا های تحصیلی دانمارک در ترم گذشته

 


برای اطلاعات بیشتر در مورد گرین کارت دانمارک اینجا کلیک کنید.




دیدگاه شما