انواع اقامت و شرایط کار در اتریش - تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

انواع اقامت و شرایط کار در اتریش

۱۳٩۳/٥/۸

انواع اقامت در اتریش:

مانند دیگر کشورها در اتریش هم میتوان به دو صورت دائمی و موقت اقامت داشت.

برای مطالعه شرایط کار در اتریش با کارت قرمز-سفید-قرمز اینجا کلیک کنید.

شرایط مختلف برای اخذ اقامت دائم:

الف) ابتدا اقامت به مدت ۱۸ ماه میباشد و برای این متقاضیان اجازه کار درصورت ارتباط با تخصصشان وجود دارد.

ب) اقامتی با عدم وجود محدودیت در ساعت کار اتریش.

پ) بامحدودیت زمانی و مناسب برای کسانی که برای بازدید از خانواده و آشنایان میروند.

اقامت موقت در اتریش:

الف) افرادی بصورت موقت از طرف کارفرماها برای کار به مکانهای مختلف میروند و شرط اجازه ی کار در اتریش نیز ضروری است.

ب) افرادی که از طرف کارفرماها به اتریش میروند که  ویزای آنها شش ماه است.

پ) افرادی که خودشان بصورت مستقل مشغول بکار میشوند، ویزای آنها نیز شش ماهه است که پس از اخذ مدارک مربوطه تمدید میکنند.

ت) هنرمندانی که بصورت موقت به اتریش مسافرت میکنند، آنها نیازی به ضمانت نامه ی مالی ندارند، اما اگر هنرمند وابسته به شرکت یا سازمانی باشد و قصد ادامه ی کار داشته باشد باید مجوزهای لازم را اخذ کنند.

ث) درشرایطی برای افراد استثنائی میتوان ویزای موقت را اخذ کرد، کار آنها در لیست کارهای رایج برای توابع خارجی در اتریش نیامده است.

ج)درصورت وجود مجوزهای رسمی از سازمان ها افراد میتوانند برای تحقیق و پژوهش بصورت موقت ویزای اتریش را دریافت کنند.

 




دیدگاه شما