دریافت اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری - تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

دریافت اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

۱۳٩٤/۱/۱٥

دریافت اقامت سوئد از طریق:

1): تاسیس شرکت:

2): خرید شرکت:

 

قبل از تصمیم گیری درخصوص یک انتخاب باید دانست که شباهت ها و تفاوت های دو روش در چیست و هر روش چه نقاط قوت و ضعفی دارد و درنهایت کدام متد با توجه به شرایط خاص شما بهتر خواهد بود.

شباهت ها:

در هر دو روش یک کارت اقامت 2 ساله خویش فرمایی صادرخواهید شد. و پس از آن قادر به درخواست اقامت دائم هستید.

در هر دو روش باید قبل از ارائه درخواست به اداره مهاجرت شرکت شما فعال باشد

در هر دو روش همسر و فرزندان زیر 21 سال شما قادر به درخواست همزمان اقامت 2 ساله سوئد خواهند بود.

در هر دو روش مجاز نیستید در شرکت دیگری کارمند شوید.

در هر دو روش نیاز به گواهی بانکی و اثبات توانایی مالی برای 2 سال زندگی در سوئد برای خود و خانواده خود را دارید.

در هر دو روش سوابق کاری شما مهم است.

تفاوت ها :

دریافت اقامت سوئد از طریق تاسیس شرکت چه شرایطی دارد؟

در سوئد 3 نوع شرکت وجود دارد که بسته به شرایط شما یکی از آنها برای شما ثبت خواهد شد.

سپس  با توجه به کاری که می خواهید با آن شرکت انجام دهید موضوع شرکت مشخص می شود.

بعد از آن باید business plan مد نظر شما آماده گردد و میبایست یک طرح  قابل انجام و سود ده باشد.

درقدم بعدی شرکت را فعال می کنید  ، فعالیت شرکت به معنی داشتن حساب بانکی، انجام فعالیت اقتصادی و پرداخت مالیات می باشد.  در واقع تمام امور شرکت شما باید مشخص و قانونی باشد که اداره مهاجرت به این نتیجه برسد که حضور شما برای دوام  گسترش فعالیت اقتصادی این شرکت لازم است. البته فراموش نشود که جهت ایرانیها متاسفانه به سختی حساب بیزنسی باز میکنند اما میتوان شرایطی ایجاد کرد که لازمه فعال بودن شرکت داشتن حساب بانکی سوئد  نباشد !!

هرچند در بعضی پرونده ها اداره مهاجرت بر اساس اسناد و مدارک به صاحب یک شرکت غیر فعال اقامت میدهد و فرصتی برای او به منظور فعال نمودن شرکت ایجاد میکند ولی در واقع اداره مهاجرت  به افرادی که دقیقا می دانند چه می کنند و دارای تجارت فعال می باشند ، اقامت میدهد.

 

چطور شرکت را در سوئد فعال کنیم ؟:

بسته  به نوع شرکت این امر بسیار متفاوت میباشد. ما به شما حسابدارانی را که مسئولیت حسابرسی شرکتهای سوئدی را دارند معرفی خواهیم کرد که در این امر میتوانید از آنها بهره ببرید.

 

 

 

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت :

اسناد ثبت شرکت

Business plan

چارت و نمودار اقتصادی هزینه ها و .... دوسال اول به منظور اثبات پیشرفت آینده شرکت

مدارک شغلی زندگی فعلی متقاضی

گواهی بانک نشان دهنده توانایی مالی متقاضی برای حداقل 2 سال زندگی در سوئد 000 000 200 تومان ( خانواده 4 نفره)

گواهی بانک دال بر دارایی جهت راه اندازی شرکت حداقل 000 000 380 تومان

مدارک هویتی شامل پاسپورت شناسنامه و سند ازدواج

پرداخت هزینه اپلیکیشن

درحال حاضر شرایطی محیا شده است که کل مراحل اپلای کردن بصورت آنلاین قابل انجام است

 پروسه پاسخ گویی معمولا از 4 ماه تا 12 ماه خواهد بود . هر چقدر سرمایه بیشتر و اسناد قویتر باشد زمان کوتاهتر است.

سرمایه های بالای یک میلیارد تومان حتی در بازه کمتر از 4 ماه پاسخ مثبت خواهند گرفت.

 

دریافت اقامت سوئد از طریق خرید شرکت :

در این روش شما یک تجارت آماده و فعال و در حال کار را خریداری می کنید و پس از آن مسئولیت گرداندن آن تجارت و همه مسائل آن به عهده شماست..

از نکات مثبت اینکه :

شما بلافاصله پس از سرمایه گذاری دارای درامد روزانه خواهید بود. و مبلغ سرمایه گذاری را ظرف کمتر از دو سال بدست خواهید آورد.

چونکه business  بصورت run است  کیس شما بسیار سریعتر رسیدگی میگردد.

 

اما توجه به این نکته نیز ضروری است که در واقع در خرید یک تجارت  متقاضی مالکیت آن ملک تجاری را نمی خرد ، در واقع املاک تجاری در سوئد به شکل اجاره ای است و با توجه به موقعیت، اجاره ماهانه آن ملک می تواند مبلغ زیادی باشد و در خرید تجارت، متقاضی فقط حق صندوق آن کسب و کار و تجهیزات داخل آن را خریده است . در این شرایط اگر متقاضی برنامه دقیق برای گرداندن آن تجارت داشته باشد و تا حدودی بر انجام کار مسلط باشد به شکلی بسیار خوب آن تجارت گردانده خواهد شد اما اگر شخص متقاضی در آن تجارت خاص نابلد باشد و برنامه ای برای گرداندن آن مکان در ذهن نداشته باشد تمامی مشتریان آنجا را از دست خواهد داد و حتی مبلغ اجاره ماهانه را هم از دست خواهد داد. در واقع یک بیزنس خوب و فعال را تبدیل به یک مکان ورکشسته بدون مشتری می کند.

 




دیدگاه شما