ادامه تحصیل در آلمان ؛لیست مدارک در خواست ویزا ؛ - تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

ادامه تحصیل در آلمان ؛لیست مدارک در خواست ویزا ؛

۱۳٩۳/۱٢/۱

 

مدارک لازم جهت ویزای دانشجوی به قرار زیر میباشند

1-    گذرنامه ، که حداقل یک سال و سه ماه اعتبار داشته باشد و دقت نماید حتما صفحه اول را امضا نموده باشید همراه با کپی صفحات اول و دوم

2-    فرم در خواست اقامت

3-    سه قطع عکس جدید با پس زمینه روشن

4-    شناسنامه

5-    نامه پذیرش دانشگاه

6-    نامه پشتوانه مالی به مبلغ 8040 یورو

7-    ترجمه رسمی تمام مدارک تحصیلی که قبلا به تایید سفارت رسیده

8-    رزومه

9-    نامه انگیزه تحصیلی

10 – مدرک زبان مرتبت با پذیرش

دقت نماید مدارک به همین ترتیب و بدون نقص ارائه گردد .




دیدگاه شما