ویزای فنلاند - تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

ویزای فنلاند

۱۳٩٠/۱۱/٢۳

ویزای فنلاند مانند سوئد از نوع مالتی پل شینگن میباشد ، و در ابتدا کارت اقامت موقت دانشجویی صادر میگردد، دقت نماید کارت اقامت شما 1 ساله خواهد بود و تاریخ آن مطابق تاریخ بیمه ای است که قبلا به سفارت ارائه نمودید .

لازم به تذکر است از 2012 مستقیم کارت اقامت صادر میگردد ، که میتوانید از سفارت فنلاند در ایران دریافت نمابد

لیست مدارک مورد نیاز جهت ارائه به سفارت فنلاند در روز مصاحبه در قسمت ادامه مطالب آمده است


مدارکی که سفارت در روز مصاحبه می خواهد به شرح زیر هست:
1-اصل پذیرش یا پرینت فایل پی دی اف به همراه دو نسخه کپی ان
2-مدرک زبان اصل و دو نسخه کپی
3-بیمه یکساله معتبر از سایت swiss care به مبلغ اعتبار 30000 یورو که باید 219 یورو بخرید و 2 نسخه کپی از ان
4-گذرنامه و 2 نسخه کپی - پیشنهاد می کنم اگر اعتبار گذرنامه شما از تاریخ در خواست ویزا کمتر از 1 سال اعتبار دارد تا ایران هستید تعویض کنید
5-پر کردن فرم های سفارت و 2 نسخه کپی
6-نامه تمکن مالی از بانک به میزان معادل
6,720 EUR و یا بیشتر و 2 نسخه کپی از ان


7-اصل شناسنامه و ترجمه آن و 2 نسخه کپی از ترجمه
8-مبلغ 330 یورو هزینه صدور ویزا که باید نقدا در سفارت بپردازید
9- دو قطعه عکس رنگی 6*4 با زمینه سفید

10- مدارک فارغ التحصیلی فراموش نشه! و یک نسخه ترجمه رسمی ان با مهر دادگستری و خارجه و باز دو نسخه کپی از ان

11- اگه سابقه کار دارید و توی فرم ذکرکرده اید مدارک مربوطه در راستای اثبات رو هم ارائه بدین و 2 نسخه کپی از ان

12-CV: اختیاری ولی بنظر من حتما بیارید 2 نسخه

نکته: بطور خلاصه هر چی در بالا نوشتم باید 1 نسخه اصل و 2 نسخه کپی همراه داشته باشید!

 




دیدگاه شما