شرایط تمدید اقامت کاری در سوئد - تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

شرایط تمدید اقامت کاری در سوئد

۱۳٩۳/٤/۱٩

شرایط تمدید اقامت در سوئد

چنانچه شما موفق به اخذ اقامت کاری سوئد گردیده اید و متقاضی تغیر شغل و یا کار فرما هستید حتما مطالب زیر را مطالعه فرماید تا در روند اخذ اقامت سوئد و فرایند مهاجرت به سوئد خللی ایجاد نگردد .

 

 

همانگونه که در جریان هستید اولین کارت اقامت کاری که صادر میگردد تا 2 سال اعتبار دارد و چنانچه در این مدت تغیر کارفرما داشته باشید باید در خواست مجدد جهت اجازه کار بدهید ؛ و دقت نماید قبل از شروع به کار حتما کارفرما باید درسوئد وکشورهای اتحادیه اروپا وکشورهای همکاری اقتصادی اروپا و سوئیس آگهی کرده باشد.

اگر بعد از 2 سال کار فرمای شما عوض شود، تازمانیکه درهمان رشته کارمیکنید میتوانید بدون درخواست مجدد اجازه کار کارفرمارا عوض کنید. ا گرکار جدیدتان به مفهوم تغییرشغل باشد بایستی درخواست جدیدی بدهید.




دیدگاه شما