ویزای کار (مهاجرت به سوئد ) - تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

ویزای کار (مهاجرت به سوئد )

۱۳٩۳/٤/۱

یکی ازراههای مهاجرت به سوئد از طریق ویزای کار می باشد ، که دو روش وجود دارد

روش اول : شما در استخدام یک کارفرما قرار بگیرید .

روش دوم : شما خود به عنوان کارفرما سرمایه گذاری نماید :

1): تاسیس شرکت

2): خرید شرکت

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطالب مراجعه فرمایید


 روش اول زمانی است که شما در استخدام یک کارفرما قرار دارید ، در این روش پس از دریافت فرصت شغلی و ارائه آن به اداره مهاجرت پس از تصمیم گیری کارت اقامت دوساله جهت شما و خانواده صادر میگردد و در انتهای این مدت چنانچه مالیات خود را پرداخت نموده باشید دوباره به مدت دوسال دیگر اقامت شما تمدید میگردد و در نهایت پس از گذشت این چهار سال میتوانید در خواست اقامت دهید .

 

روش دوم زمانی است که شما خود به عنوان کارفرما ثبت شرکت کرده و مشغول به فعالیت میگردید

که در این روش کارت اقامت دوساله دریافت مینماید و در انتهای دو سال در صورت نداشتن منع قانونی و پرداخت مالیات از درآمد شغل خود میتوانید در خواست اقامت دائم نماید

دقت داشته باشید در تمام طول مدت اقامت موقت کاری از تمام خدمات شهروندی مانند خدمات درمانی و تحصیل رایگان اعضای خانواده برخوردار خواهید بود .

ولی در کل برای ورود به پروسه کاری باید از داخل سوئد اقدام نماید ، به همین منظور بهتر است از طریق ویزای دانشجوی وارد کشور سوئد گردید و پس از گذراندن 30 واحد (یک ترم) درخواست ویزای کاری نماید .

راحت ترین روش جهت کسب ویزای دانشجوی از طریق پذیرش دوره زبان انگلیسی در سوئد میباشد




دیدگاه شما