اقامت اروپا)ویزای شینگن ) - تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

اقامت اروپا)ویزای شینگن )

۱۳٩۳/٤/٩

 

انواع ویزا
ویزای شنگن دارای چهار نوع مختلف است از طریق چهار حرف الفبای انگلیسی

A B C  D  

 مشخص شده است.

ویزای (A).

ویزای ترانزیت. مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و فقط میتواند در یکی از فرودگاههای شنگن هواپیمای خود را عوض کرده و رهسپار کشوری در خارج از شنگن گردد.

ویزای (B).

ویزای عبور. مسافر فقط حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده کرده تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیر شنگن برساند. مسافر حق توقف غیر ضروری در شنگن را


ویزای (c).

ویزای بازدید: معمولی ترین نوع ویزا که اکثر ایرانیان نیز با آن وارد شنگن میشوند. میتواند حداکثر دارای 90 روز "اعتبار" و حداکثر 90 روز "روزهای مجاز" باشد.


ویزای (D).

ویزای بلند مدت. معولا برای اشخاصی مانند تجار و مانند آن صادرمیشود که به دلایل ویژه مثلا بازرگانی مجبورند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند. "مدت اعتبار" ویزای از نوع "D" میتواند تا یک سال باشد اما حداکثر "روزهای مجاز" آن همان 90 روز است.

 

یک بار ورود (سینگل): با رقم 1 در ویزا مشخص شده و به این معنی است که پس از یک بار ورود و خروجتان از سوئد / شنگن, ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. حتی اگر از طول مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز آن هم باقی مانده باشد, ویزایی که برای یک بار ورود معتبر باشد پس از یک بار استفاده از آن همیشه باطل است.



تعداد ورود نامحدود(مالتیپل): با کلمه "مولتی" در ویزا مشخص شده و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزای خود و روزهای مجاز درون ویزا میتوانید بصورت نامحدود به سوئد / شنگن وارد شوید.

دقت نمایید ویزای دانشجوی کشورهای سوئد , نروژ , و فنلاند ,از نوع کارت اقامت می باشد

 

 

 

 

 
 



دیدگاه شما