اقامت کاری پزشکان و دندانپزشکان - تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

اقامت کاری پزشکان و دندانپزشکان

۱۳٩٤/٤/۱٩

مهاجرت پزشکان به دانمارک از طریق طرح گرین کارت دانمارک

مهاجرت پزشکان به دانمارک از طریق طرح گرین کارت دانمارک

 

قابل توجه پزشکان و دندانپزشکان محترم که متقاضی اخذ اقامت کاری در حوزه اروپا می باشند، با توجه به تغییر قوانین جدید طرح گرین کارت دانمارک از ابتدای سال 2015 و وجود شرایط کاری مناسب پزشکان و دندان پزشکان ، دولت دانمارک طرح جدیدی برای جذب پزشکان و دندانپزشکان در قالب نوع خاصی از گرین کارت با شرایط ویژه ارائه داده است که به شرح زیر است:

چنانچه فارق التحصیل رشته های پزشکی و دندانپزشکی  هستید این امکان فراهم گردیده که بر خلاف طرح اصلی گرین کارت که تنها دو سال اعتبار دارد، ( توضیحات طرح گرین کارت دانمارک ) می توانید درخواست گرین کارت از نوع متخصص را بدهید که در آن به پزشکان یک فرصت حداکثر دو ساله داده میشود تا در این زمان مدرک زبان دانمارکی یعنی دانسک 3 را اخذ نموده و مدارک خود را به تایید مراجع دانمارک برسانند.

سپس یک فرصت دو ساله دیگر به آنها  داده می شود تا یک سال به عنوان انترن و شش ماه به عنوان رزیدنت مشغول به فعالیت  شده که این دوره ها دارای حقوق هستند که بصورت ماهانه به آنها پرداخت می شود.

مدارک لازم جهت اخذ گرین کارت دانمارک برای پزشکان و دندانپزشکان

  • 1 قطعه عکس
  • اصل گذرنامه معتبر که حداقل 2 سال و سه ماه اعتبار دارد + کپی رنگی A4
  • اصل شناسنامه و یک کپی رنگی از تمام صفحات A4
  • اصل گواهی پشتوانه مالی به زبان انگلیسی که حداکثر سه هفته قبل از مراجعه به سفارت باید اخذ گردد و مبلغ آن باید معادل 132000 کرون دانمارک باشد
  • اصل دانشنامه و ریز نمرات همراه با ترجمه رسمی  و یک کپی رنگی A4  از هر کدام

هزینه های اخذ گرین کارت دانمارک برای پزشکان و دندانپزشکان

  • هزینه بررسی پرونده (Case Processing Fee) : 6850 کرون دانمارک
  • هزینه تایید مدارک هر پانچ : 30 دلار آمریکا
  • هزینه صدور ویزا : 240 دلار آمریکا

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ما و یا ایمیل info@eustudy.org در تماس باشید.




دیدگاه شما