تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.



اقامت در سوئد



اخیراً پارلمان سوئد قانونی را تصویب کرده است که بر اساس آن شهروندان کشورهای دیگر می‌توانند با پیدا کردن کار تمام وقت رسمی در سوئد ویزای اقامت اخذ نمایند

و این اقامت دو حالت دارد 1 شما دراستخدام شرکت قرار بگیرید 2 (سرمایه گذاری ) ثبت شرکت

1 شما در استخدام قرار بگیرید

در این وضعیت شما یک ویزای دو ساله دریافت می نمایید و در صورت ادامه‌ی همکاری با کارفرما این ویزا دو سال دیگر قابل تمدید است و در صورتی که مهاجر پس از چهار سال همچنان دارای کار باشد می‌تواند تقاضای اقامت دایم (PUT) دهد. اقامت دایم حتی در صورت بیکاری مهاجر لغو نخواهد شد.

چنانچه مهاجر پنج سال در سوئد کار کند می تواند گذرنامه ی سوئدی دریافت کند و شهروند رسمی سوئد شود.

2 سرمایه گذاری (ثبت شرکت )

اگر شما خودتان شرکت ثبت نمایید ویزای یک ساله دریافت می نمایید و در صورتی که در این یک سال مشکل مالیاتی نداشته باشید دوباره اقامت شما یک سال دیگر تمدید میگردد

و در سال بعد پاسپورت سوئدی در یافت مینمایید

در هر دو حالت به خانواده (همسر و فرزندان زیر سن قانونی) فردی که از سوئد ویزای مهاجرت بر اساس کار دریافت نموده به طور همزمان ویزای شینگن تعلق می گیرد

و از زمانی که ویزای شما تبدیل به ویزای کار گردید ادامه تحصیلات  شما نیز رایگان می گردد.

مهاجری که کار خود را در سوئد از دست بدهد سه ماه فرصت خواهد داشت تا کار جدیدی پیدا کند، در غیر اینصورت ویزای کاری موقت خود را از دست داده و مجبور به ترک سوئد خواهد بود.

دانشجویان میهمان که در سوئد به تحصیل اشتغال دارند خواهند توانست پس از گذشته یک ترم و گذراندن 30 واحد از تحصیلاتشان در سوئد و بدون اینکه نیازی به ترک کشور داشته باشند تقاضای اقامت بر اساس کار تسلیم نمایند.




دیدگاه شما