تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

اقامت کاری پزشکان و دندانپزشکان

۱۳٩٤/٤/۱٩

مهاجرت پزشکان به دانمارک از طریق طرح گرین کارت دانمارک

مهاجرت پزشکان به دانمارک از طریق طرح گرین کارت دانمارک

 

قابل توجه پزشکان و دندانپزشکان محترم که متقاضی اخذ اقامت کاری در حوزه اروپا می باشند، با توجه به تغییر قوانین جدید طرح گرین کارت دانمارک از ابتدای سال 2015 و وجود شرایط کاری مناسب پزشکان و دندان پزشکان ، دولت دانمارک طرح جدیدی برای جذب پزشکان و دندانپزشکان در قالب نوع خاصی از گرین کارت با شرایط ویژه ارائه داده است که به شرح زیر است:

چنانچه فارق التحصیل رشته های پزشکی و دندانپزشکی  هستید این امکان فراهم گردیده که بر خلاف طرح اصلی گرین کارت که تنها دو سال اعتبار دارد، ( توضیحات طرح گرین کارت دانمارک ) می توانید درخواست گرین کارت از نوع متخصص را بدهید که در آن به پزشکان یک فرصت حداکثر دو ساله داده میشود تا در این زمان مدرک زبان دانمارکی یعنی دانسک 3 را اخذ نموده و مدارک خود را به تایید مراجع دانمارک برسانند.

سپس یک فرصت دو ساله دیگر به آنها  داده می شود تا یک سال به عنوان انترن و شش ماه به عنوان رزیدنت مشغول به فعالیت  شده که این دوره ها دارای حقوق هستند که بصورت ماهانه به آنها پرداخت می شود.

مدارک لازم جهت اخذ گرین کارت دانمارک برای پزشکان و دندانپزشکان

  • 1 قطعه عکس
  • اصل گذرنامه معتبر که حداقل 2 سال و سه ماه اعتبار دارد + کپی رنگی A4
  • اصل شناسنامه و یک کپی رنگی از تمام صفحات A4
  • اصل گواهی پشتوانه مالی به زبان انگلیسی که حداکثر سه هفته قبل از مراجعه به سفارت باید اخذ گردد و مبلغ آن باید معادل 132000 کرون دانمارک باشد
  • اصل دانشنامه و ریز نمرات همراه با ترجمه رسمی  و یک کپی رنگی A4  از هر کدام

هزینه های اخذ گرین کارت دانمارک برای پزشکان و دندانپزشکان

  • هزینه بررسی پرونده (Case Processing Fee) : 6850 کرون دانمارک
  • هزینه تایید مدارک هر پانچ : 30 دلار آمریکا
  • هزینه صدور ویزا : 240 دلار آمریکا

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ما و یا ایمیل info@eustudy.org در تماس باشید.




دیدگاه شما

گرین کارت دانمارک : جهت اخذ اقامت اروپا، نیازی به شرکت در لاتاری نیست.

۱۳٩٤/٤/٧

کسب اقامت اروپا از راه های متعددی میسر است که هر کدام از این راه ها دارای دشواری ها و مزایای خاص خود است. بسیاری از مردم از طرق تحصیلی اقدام به کسب اقامت میکنند. اما بسیاری دیگر در پی اخذ اقامت کاری اروپا هستند. این فرصت در کشور دانمارک از طریق طرحی به نام طرح گرین کارت دانمارک میسر شده است. 

 

طرح گرین کارت دانمارک چیست ؟

طرح گرین کارت دانمارک به منظور پیدا کردن فرصت شغلی در کشور دانمارک ایجاد شده است . که شامل اجازه کار و اقامت دانمارک در مدت معین خواهد بود . یعنی مهاجرانی که این گرین کارت را دریافت می کنند نیاز به دریافت اجازه کار نخواهند داشت . البته ناگفته نماند شما با این گرین کارت نمی توانید به عنوان کار آفرین (صاحب شغل شخصی) در دانمارک فعالیت کنید.




ادامه مطلب دیدگاه شما

تحصیل رایگان با حقوق

۱۳٩٤/٤/۳

تحصیل رایگان با کمک هزینه

با توجه به اینکه ادامه تحصیل در دانشگاه های دانمارک و سوئد مستلزم پرداخت هزینه در حدود سالی 12000 یورو گردیده ، این امر موجب گشته تا در خواست پذیرش جهت ادامه تحصیل در این دو کشور کاهش یابد و با توجه به وضعیت اقتصادی قوی این کشورها و وجود بازار کار خوب، دانشگاه ها تسهیلاتی را برای دانشجویان با استعداد فراهم نموده اند، لذا چنانچه دانشجوی دارای سوابق تحصیلی خوبی باشد به عبارتی داری معدل بالای 17 و مدرک زبان IELTS  با نمره 6.5 میتواند از این تسهیلات استفاده نموده و نه تنها تحصیلات خود را بصورت رایگان ادامه دهد حتی امکان اخذ حقوق و کمک هزینه زندگی نیز وجود دارد ، البته توجه به این نکته که متقاضی دارای هزینه اولیه حدود 50 میلیون تومان میباشد ضروری است .

بطور مثال :

اگر متقاضی جهت دوره لیسانس از کشور دانمارک پذیرش اخذ نماید تحصیلات رایگان خواهد بود و حدود ماهی 2000 کرون حقوق دریافت مینماید و چنانچه پذیرش فوق لیسانس داشته باشد حدود 4000 کرون حقوق دریافت مینماید که هزینه زندگی فرد با 4000 کرون پوشش داده میشود.

دقت نماید که داشتن معدل بالا و مدرک IELTS  الزامی است ولی نوع دانشگاه مطرح نمی باشد و مسلما هرچه سابقه آکادمیک بهتری داشته باشید این شانس افزایش میابد.

این شرایط در دانشگاه های دانمارک جاری است و چنانچه متقاضی دارای مقالات بین المللی باشد و از دانشگاههای مطرح ایران فارغ التحصیل شده باشد میتوان جهت اخذ پذیرش دانشگاههای سوئد نیز اقدام نمود.

رشته های زیر با شرایط زیر امکان پذیرش همراه با حقوق از دانشگاه را دارا می باشد. 

بهداشت عمومی در مقطع فوق لیسانس (Public Health

شرایط لازم:

     1- داشتن لیسانس مرتبط مانند : 
           •    Public Health 
           •    Medicine 
           •    Biomechanics 
           •    Sports Science 
           •    Human Biology 
           •    Dentistry
           •    Biomedicine
           •    Nursing 
           •    Physiotherapy 
           •    Ergonomics 
           •    Nutrition 
           •    Midwifery 
           •    Biomedical laboratory technician 
           •    Global Nutrition and Health
           •     Teacher with main subject/specialisation within sports/health

     2- معدل بالای 16 

     3- داشتن مدرک آیلتس با نمره 6.5

 

شرایط کمک هزینه نحصیلی در مقطع لیسانس در رشته های مدیریت و کامپیوتر و فنی 

 1/ مدیریت بازرگانی

2/ طراحی صفحات وب

3/ نرم افزار کامپیوتر

4/ فشن دیزاین

5/ مدیریت فنی

      1- داشتن دیپلم و مدرک پیش دانشگاهی با معدل بالای 16 

      2- سن زیر 24 سال 

 

کمک هزینه تحصیلی شامل حقوق ماهیانه و معافیت از پرداخت شهریه می باشد.




دیدگاه شما