تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

نروژ ، بهترین کشور برای زندگی با تحصیل رایگان

۱۳٩٤/۱/٢۱

نروژ یکی از کشورهای حوزه ی اسکاندیناوی ست که در شمال اروپا واقع شده است. این کشور در حدود 5 میلیون نفر جمعیت دارد و جز کشورهای با امنیت بالا و میزان جرم و جنایت پایین در دنیا می باشد. هزاران سال پیش واکینگ ها به جنوب مدیترانه، شرق دریای سیاه مهاجرت کردند. امروزه، نروژ یکی از مدرن ترین کشورهایی است که پیشرو در تکنولوژی ، نوآوری و بالا بردن دانش جامعه است. این کشور به صنعت نفت ، گاز ، شیلات و صنایع دستی متکی است. نروژ به عنوان "The best country in which to live" شناخته می شود، به مفهوم بهترین کشور برای زندگی که بیش از 10 بار در گزارشات توسعه ی انسانی سازمان ملل رتبه ی اول را در این زمینه کسب کرده است. این رنکینگ سالیانه براساس میانگین سطح تحصیل ، درآمد و امید به زندگی و همچنین فاکتورهای دیگر مثل حقوق بشر و آزادی فرهنگی می باشد. تحصیل در نروژ رایگان است و شما برای ادامه تحصیل در این کشور نیاز به مدرک آیلتس آکادمیک 6.5 دارید.




دیدگاه شما

دریافت اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری

۱۳٩٤/۱/۱٥

دریافت اقامت سوئد از طریق:

1): تاسیس شرکت:

2): خرید شرکت:

 

قبل از تصمیم گیری درخصوص یک انتخاب باید دانست که شباهت ها و تفاوت های دو روش در چیست و هر روش چه نقاط قوت و ضعفی دارد و درنهایت کدام متد با توجه به شرایط خاص شما بهتر خواهد بود.

شباهت ها:

در هر دو روش یک کارت اقامت 2 ساله خویش فرمایی صادرخواهید شد. و پس از آن قادر به درخواست اقامت دائم هستید.

در هر دو روش باید قبل از ارائه درخواست به اداره مهاجرت شرکت شما فعال باشد

در هر دو روش همسر و فرزندان زیر 21 سال شما قادر به درخواست همزمان اقامت 2 ساله سوئد خواهند بود.

در هر دو روش مجاز نیستید در شرکت دیگری کارمند شوید.

در هر دو روش نیاز به گواهی بانکی و اثبات توانایی مالی برای 2 سال زندگی در سوئد برای خود و خانواده خود را دارید.

در هر دو روش سوابق کاری شما مهم است.

تفاوت ها :

دریافت اقامت سوئد از طریق تاسیس شرکت چه شرایطی دارد؟

در سوئد 3 نوع شرکت وجود دارد که بسته به شرایط شما یکی از آنها برای شما ثبت خواهد شد.

سپس  با توجه به کاری که می خواهید با آن شرکت انجام دهید موضوع شرکت مشخص می شود.

بعد از آن باید business plan مد نظر شما آماده گردد و میبایست یک طرح  قابل انجام و سود ده باشد.

درقدم بعدی شرکت را فعال می کنید  ، فعالیت شرکت به معنی داشتن حساب بانکی، انجام فعالیت اقتصادی و پرداخت مالیات می باشد.  در واقع تمام امور شرکت شما باید مشخص و قانونی باشد که اداره مهاجرت به این نتیجه برسد که حضور شما برای دوام  گسترش فعالیت اقتصادی این شرکت لازم است. البته فراموش نشود که جهت ایرانیها متاسفانه به سختی حساب بیزنسی باز میکنند اما میتوان شرایطی ایجاد کرد که لازمه فعال بودن شرکت داشتن حساب بانکی سوئد  نباشد !!

هرچند در بعضی پرونده ها اداره مهاجرت بر اساس اسناد و مدارک به صاحب یک شرکت غیر فعال اقامت میدهد و فرصتی برای او به منظور فعال نمودن شرکت ایجاد میکند ولی در واقع اداره مهاجرت  به افرادی که دقیقا می دانند چه می کنند و دارای تجارت فعال می باشند ، اقامت میدهد.

 

چطور شرکت را در سوئد فعال کنیم ؟:

بسته  به نوع شرکت این امر بسیار متفاوت میباشد. ما به شما حسابدارانی را که مسئولیت حسابرسی شرکتهای سوئدی را دارند معرفی خواهیم کرد که در این امر میتوانید از آنها بهره ببرید.

 

 

 

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ اقامت :

اسناد ثبت شرکت

Business plan

چارت و نمودار اقتصادی هزینه ها و .... دوسال اول به منظور اثبات پیشرفت آینده شرکت

مدارک شغلی زندگی فعلی متقاضی

گواهی بانک نشان دهنده توانایی مالی متقاضی برای حداقل 2 سال زندگی در سوئد 000 000 200 تومان ( خانواده 4 نفره)

گواهی بانک دال بر دارایی جهت راه اندازی شرکت حداقل 000 000 380 تومان

مدارک هویتی شامل پاسپورت شناسنامه و سند ازدواج

پرداخت هزینه اپلیکیشن

درحال حاضر شرایطی محیا شده است که کل مراحل اپلای کردن بصورت آنلاین قابل انجام است

 پروسه پاسخ گویی معمولا از 4 ماه تا 12 ماه خواهد بود . هر چقدر سرمایه بیشتر و اسناد قویتر باشد زمان کوتاهتر است.

سرمایه های بالای یک میلیارد تومان حتی در بازه کمتر از 4 ماه پاسخ مثبت خواهند گرفت.

 

دریافت اقامت سوئد از طریق خرید شرکت :

در این روش شما یک تجارت آماده و فعال و در حال کار را خریداری می کنید و پس از آن مسئولیت گرداندن آن تجارت و همه مسائل آن به عهده شماست..

از نکات مثبت اینکه :

شما بلافاصله پس از سرمایه گذاری دارای درامد روزانه خواهید بود. و مبلغ سرمایه گذاری را ظرف کمتر از دو سال بدست خواهید آورد.

چونکه business  بصورت run است  کیس شما بسیار سریعتر رسیدگی میگردد.

 

اما توجه به این نکته نیز ضروری است که در واقع در خرید یک تجارت  متقاضی مالکیت آن ملک تجاری را نمی خرد ، در واقع املاک تجاری در سوئد به شکل اجاره ای است و با توجه به موقعیت، اجاره ماهانه آن ملک می تواند مبلغ زیادی باشد و در خرید تجارت، متقاضی فقط حق صندوق آن کسب و کار و تجهیزات داخل آن را خریده است . در این شرایط اگر متقاضی برنامه دقیق برای گرداندن آن تجارت داشته باشد و تا حدودی بر انجام کار مسلط باشد به شکلی بسیار خوب آن تجارت گردانده خواهد شد اما اگر شخص متقاضی در آن تجارت خاص نابلد باشد و برنامه ای برای گرداندن آن مکان در ذهن نداشته باشد تمامی مشتریان آنجا را از دست خواهد داد و حتی مبلغ اجاره ماهانه را هم از دست خواهد داد. در واقع یک بیزنس خوب و فعال را تبدیل به یک مکان ورکشسته بدون مشتری می کند.

 




دیدگاه شما

چرا در ایتالیا ادامه تحصیل دهیم؟

۱۳٩٤/۱/۱٥

ایتالیا کشور تاریخی و قدیمی با فرهنگی غنی می باشد. این کشور اولین دانشگاه های دنیا را دارد که همچنان از لحاظ کیفیت آموزشی در سطح جهانی جز برترین ها هستند. از جمله می توان دانشگاه Bologna را نام برد. از طرفی دیگر در محیط بودن باعث یادگیری سریع تر زبان می شود و یادگیری زبان ایتالیایی یکی از رویایی ترین اتفاقات می تواند باشد. اینکه به Pavarotti گوش کند و معنی کلمات آنرا متوجه شوید یا خواندن کتاب های Dante و Machiaveli بصورت اورجینال جز لذت های زندگی یک شخص آکادمیک است. ایتالیا از نظر آب و هوا بسیار مورد پسند همه است.

 




دیدگاه شما

شرایط اخذ اقامت آلمان

۱۳٩٤/۱/٥

 

 آلمان کشوری است که از نظر صنعتی و اقتصادی در اتحادیه اروپا دارای جایگاه خاصی میباشد و نظام سیاسی آن از نوع جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی بوده و دارای 16 ایالت است که این ایالتها در بعضی موارد میتوانند بصورت مستقل عمل کنند و به همین علت هر ایالت قوانین تحصیلی و شغلی خاص خود را دارا میباشند و در برخی ایالتها تحصیل رایگان میباشد و برخی شامل هزینه است .

 

اقامت آلمان نیز مانند دیگر کشورهای اروپای به دو دسته موقت و دائم تقسیم  میشود که شرایط اخذ اقامت برای هریک متفاوت است

 

دسته اول یعنی اقامت آلمان از نوع موقت که شامل اقامت تحصیلی ، آموزشهای حرفه ای و شغلی ، سمینارها و پژوهش و تحقیق میباشد ، مدت زمان این نوع اقامت حد اکثر یک سال میباشد و در صورت نیاز به زمان بیشتر مانند تحصیل ، باید هر سال ویزا تمدید گردد .

 

 

 

دسته دوم اقامت دائم آلمان یا همیشگی به افرادی تعلق می گیرد که پنج سال کامل دارای اقامت غیر دائم بوده، هزینه زندگی خود را از راه کار خود تامین ‌نموده و زبان آلمانی را تا اندازه ای بداند، از اقامتهای که میتوانند منجر به اقامت دائم شوند به اقامتهای سرمایه گذاری ، ازدواج ، و بلوکارت اشاره نمود . و لازم به ذکر است این نوع ویزا ها نیز در اصل موقت می باشند ولی در نهایت تبدیل به اقامت دائم میگردند .

 

اقامت آلمان و مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری

 

با توجه به قوانین مهاجرت کشور آلمان، دریافت اقامت فرد متقاضی ( مجرد و یا متاهل همراه با خانواده همسر و کلیه فرزندان مجرد زیر 18 سال ) از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت تجاری امکان پذیر می باشد شرایط اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری :

 

ارائه نامه رسمی  از بانک کشوری که از آنجا اقدام می نمایید ، که بیانگر سرمایه نقدی مورد نظر باشد .

 

ارائه طرح وبرنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول که در آن بازار کار هدف و درآمد و سود دهی با توجه به مشخصات بازار کشور آلمان بررسی شده باشد ،

 

و پیش بینی میزان کارکرد حساب بانکی از شروع فعالیت تا انتهای 3 سال آینده 250/000 یورو باشد

 

 

 

مراحل اخذ اقامت :

 

 

پس از ارادئه نامه رسمی بانک و همچنین business plan  و گرفتن اجازه فعالیت تجاری , متقاضی جهت گرفتن وقت سفارت برای خود و خانواده و ارائه مدارک مورد نظر جهت گرفتن ویزای نوع D اقدام مینماید

 

پس از اخذ ویزای آلمان و ورود  به آلمان  مطابق طرح اقتصادی که قبلا ارائه نموده بود شروع به فعالیت و ثبت شرکت مینماید و اقامت یک ساله خود را میگیرد و پس از گذشت یک سال در صورتی  که مطابق برنامه و طرح پیش رفته باشید  اقامت شما برای دو سال دیگر تمدید میگردد و در پایان این دوسال اگر فعالیت شرکت مثبت بوده و فرد متقاضی و خانواده ایشان مشکلات قانونی نداشته باشند آنگاه به ایشان و خانواده اقامت دائم داده میشود .

 

 

 

 

 

اقامت از طریق ازدواج  نوع دیگری از شرایط مهاجرت به آلمان میباشد

 

چنانچه شمابا فردی که اقامت آلمان را دارد ازدواج نماید ، به شما هم اقامت آلمان داده میشود و چنانچه 5 سال از ازدواج شما گذشته باشد به شما تابعیت آلمان داده میشود .

 

توجه نماید اقامت از نوع ازدواج هیچ ربطی به جنسیت ندارد و از مزایای این نوع اقامت میتوان به این نکته اشاره کرد که شما اجازه کارتمام وقت خواهید داشت و تمام قوانینی که شامل افرادی که تابعیت حوزه شینگن را دارند برای شما نیز صادق است .

 

نکته مهم این است که برای ازدواج با فردی که تابعیت آلمان رادارد باید شما هم حتما درخواست تابعیت بدهید البته تا زمان مورد نظر نگذرد به شما تابعیت داده نخواهد شد ولی برای ازدواج حتما باید درخواست تابعیت داد .

 

اقامت از طریق کارت آبی

 

در سال 2007 میلادی با توجه به کمبود نیروی کار متخصص در اروپا کشورهای عضو اتحادیه که بالغ بر 27 کشور هستند ، طرحی را برای جذب نیروهای کار متخصص غیر اروپایی برنامه ریزی کردند و به واسطه این برنامه برای کار و مهاجرت به تمامی کشور های عضو اتحادیه بغیر از انگلستان ، ایرلند و دانمارک که از شرکت در این طرح خودداری کردند مهاجرت کاری داشته باشند.
این طرح بر اساس ایده گرین کارت آمریکا برنامه ریزی گردید و با توجه به نماد پرچم اروپا نام آن را کارت آبی گذاشتند ، و بر این اساس امکان اخذ اقامت از طریق استخدام فراهم گردید

 

کشور آلمان اولین کشوری بود که با توجه به اینکه در آن زمان بزرگترین قدرت صنعتی اروپا محسوب میگردید و پتانسیلهای خوبی داشت لذا از این طرح استقبال نمود

 

از اول جولای 2012 میلادی دولت آلمان شرایط و پیش نیاز های دریافت آبی کارت را بطور رسمی اعلام کرده و به آن ضمانت اجرایی داده است.
و بر این اساس نیروهای متخصص کاری غیر اروپایی میتوانند با دریافت این نوع ویزای کاری ، به آلمان مهاجرت کاری نمایند و خانواده های خود را نیز به همراه خود بیاورند.
و چنانچه شما بتوانید از طریق ویزای بلو کارت وارد آلمان شوید از تمام مزایای شهروندان اروپای برخوردار خواهید شد و چنانچه 5 سال بتوانید از طریق کارت آبی در آلمان کار کرده و هزینه های خود راپوشش دهید موفق به اخذ اقامت آلمان از نوع دائم میگردید .

 

مشکل ترین قسمت ، پیدا کردن کارفرمایی است که شما را استخدام نماید برای پیدا کردن کارفرما هم میتونید آنلاین (از طریق سایت های کاریابی) جستجو کنین و یا اگر امکان اومدن به آلمان رو دارید، حضوری اینجا اینکار رو بکنید. اگر آنلاین اقدام کنید و شرکت از سابقه کاری شما خوشش بیاد و همچنین تمایل به گرفتن نیرو از خارج از آلمان داشته باشه (این نکته خیلی مهم هست، چون اکثرا شرکت های کوچک تمایلی به این کار ندارند) معمولا روند به اینصورت خواهد بود که با شما تلفنی مصاحبه انجام میشه. در صورت مثبت بودن نتیجه مصاحبه برای شما دعوت نامه مصاحبه حضوری میفرستن که شما باید با این دعوت نامه به سفارت آلمان مراجعه کنید و درخواست ویزای تجاری بدید. بعد از دو هفته در صورتی که مشکلی نباشه ویزا برای شما صادر میشه. با اون ویزا برای مصاحبه وارد آلمان میشید و مصاحبه رو انجام میدید. معمولا دو یا سه روز به هزینه شرکت در آلمان خواهید بود (به همین علت شرکت های کوچک تمایلی به گرفتن نیرو از خارج از آلمان ندارند، چون هزینه و زمان بیشتری باید صرف کنند) و بعد از مصاحبه به ایران برمیگردید. معمولا نتیجه مصاحبه طی مدت ۱۰ روز به شما اطلاع داده میشه. اگر نتیجه مصاحبه حضوری هم مثبت باشه، شرکت به شما حقوق و مزایای پیشنهادیش رو اعلام میکنه و در صورت رضایت شما، برای شما قرارداد کاری و یک نامه درخواست صدور ویزای موقت که باید از طرف شما تحویل سفارت آلمان بشه، صادر میشه.

 

 




دیدگاه شما

ادامه تحصیل در سوئد

۱۳٩٤/۱/٤

ادامه تحصیل در سوئد:

انتخاب کشور مناسب  برای ادامه تحصیل اولین و مهمترین گام برای دانشجو می باشد.

کشور سوئد برای ادامه تحصیل و مهاجرت یکی از کشور های پر طرفدار می باشد.از دلایل مهم این امر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

1-      شما می توانید کار گروهی (Team Work) را در کشور سوئد تجربه کنید:

بازار جهانی همیشه به کارگروهی ونو آوری بها می دهد که این امر را می توان در دانشگاه های سوئد یاد بگیرید. شما همچنین تکنیک هایی برای یادگیری بهتر کار گروهی خواهید آموخت.

2-      دانشگاه های سوئد دارای پیشرفته ترین برنامه های آموزشی در مقاطع دانشگاهی می باشد. شما همچنین می توانید دوره های کارآموزی بصورت نیمه وقت در رشته ی خودتان را بگذرانید. این امر باعث می شود که شما هم عملی و هم تئوری در رشته ی خود حرفه ای شوید. دانستن تئوری و به کار بستن آن بصورت عملی مزایای خوبی برای پیدا کردن کار بعد از اتمام درستان می شود.

3-      شما در محیطی پر از خلاقیت و نوآوری تحصیل خواهید کرد.

4-      شما هر رشته ای که علاقه دارید را می توانید در دانشگاه های سوئد بیابید.

5-      شما قادر به ادامه تحصیل به زبان سوئدی و انگلیسی می باشید. همچنین تعداد زیادی از شرکتها در کشور سوئد به زبان انگلیسی هستند.




دیدگاه شما