تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

ویزا در نروژ

۱۳٩۳/٥/۱۱

به قانون یک قانون کلی ، افراد خارجی که قصد کار و اقامت نروژ را دارند نیاز به اجازه ی اقامت دارند.چندین مدل اجازه ی اقامت به عنوان مثال اقامت تحصیلی و کار با الزامات و مدارک خاص خود وجود دارد. تمام ملیت های خارجی که قصد ماندن بیش از 90 روز درنروژ را دارند نیاز به اجازه ی اقامت نیز دارند. ملیت های خارجی اگر قصد کار در نروژ را دارند حتی اگر کمتر از90 روز نیز قصد ماندن داشته باشند باید اجازه ی اقامت بگیرند.

اگر شما قصد ادامه تحصیل در نروژ سه ماه و یا بیشتر را دارید باید اجازه ی اقامت برای دانشجویان را بگیرید. اگر می خواهید کمتر از سه ماه بمانید نیاز به اجازه ی اقامت نیست ولی برای وبزا باید درخواست دهید. مدارک شما برای اقامت دائم می بایست توسط خود شما در سفارت نروژ ارائه شود. تمام این مدارک به اداره ی مهاجرت در نروژ UDI فرستاده می شود.




دیدگاه شما

مهاجرت و اقامت در فنلاند

۱۳٩۳/٥/۱۱

انواع شیوه های اقامت در فنلاند:

1-      تحصیل در فنلاند  ( شما نیاز به اجازه ی اقامت بیشتر از 90 روز در فنلاند خواهید داشت . پس باید برای گرفتن ویزا اقدام کنید.)

2-      کار در فنلاند ( اگر شما قصد کار در کشور فنلاند را دارید می بایست اجازه ی اقامت  از طریق کارفرما را از دولت فنلاند داشته باشید. در مورد کار بصورت آزاد نیز اجازه ی اقامت براساس شغل آزاد نیز نیاز است.)

3-      مهاجرت به فنلاند از طریق یکی از اعضای خانواده ( اگر شما می خواهید برای زندگی با یکی از اعضای خانواده ی خود که در حال حاضر در فنلاند اقامت دارد مهاجرت کنید نیاز به اجازه ی اقامت دارید. اگر فقط می خواهید فنلاند را ببینید و بیشتر از 90 روز در آنجا نباشید نیاز به اجازه ی اقامت نیست ولی در بیشتر موارد نیاز به ویزا دارید.)

 




دیدگاه شما

انواع اقامت و شرایط کار در اتریش

۱۳٩۳/٥/۸

انواع اقامت در اتریش:

مانند دیگر کشورها در اتریش هم میتوان به دو صورت دائمی و موقت اقامت داشت.

برای مطالعه شرایط کار در اتریش با کارت قرمز-سفید-قرمز اینجا کلیک کنید.

شرایط مختلف برای اخذ اقامت دائم:

الف) ابتدا اقامت به مدت ۱۸ ماه میباشد و برای این متقاضیان اجازه کار درصورت ارتباط با تخصصشان وجود دارد.

ب) اقامتی با عدم وجود محدودیت در ساعت کار اتریش.

پ) بامحدودیت زمانی و مناسب برای کسانی که برای بازدید از خانواده و آشنایان میروند.

اقامت موقت در اتریش:

الف) افرادی بصورت موقت از طرف کارفرماها برای کار به مکانهای مختلف میروند و شرط اجازه ی کار در اتریش نیز ضروری است.

ب) افرادی که از طرف کارفرماها به اتریش میروند که  ویزای آنها شش ماه است.

پ) افرادی که خودشان بصورت مستقل مشغول بکار میشوند، ویزای آنها نیز شش ماهه است که پس از اخذ مدارک مربوطه تمدید میکنند.

ت) هنرمندانی که بصورت موقت به اتریش مسافرت میکنند، آنها نیازی به ضمانت نامه ی مالی ندارند، اما اگر هنرمند وابسته به شرکت یا سازمانی باشد و قصد ادامه ی کار داشته باشد باید مجوزهای لازم را اخذ کنند.

ث) درشرایطی برای افراد استثنائی میتوان ویزای موقت را اخذ کرد، کار آنها در لیست کارهای رایج برای توابع خارجی در اتریش نیامده است.

ج)درصورت وجود مجوزهای رسمی از سازمان ها افراد میتوانند برای تحقیق و پژوهش بصورت موقت ویزای اتریش را دریافت کنند.

 




دیدگاه شما

مراحل اخذ اقامت اتریش

۱۳٩۳/٥/٦

مراحل اخذ اقامت  اتریش پس از ورود دانشجو به قرار زیر می باشد

1-      مراجعه به شهرداری

2-      باز کردن حساب بانکی

3-      ثبت نام در دانشگاه جهت ادامه تحصیل یا دوره زبان آلمانی

4-      گرفتن بیمه

5-      اقدام جهت اخذ کارت اقامت شینگن یک ساله




ادامه مطلب دیدگاه شما

هزینه زندگی در اتریش

۱۳٩۳/٥/۱

هزینه های زندگی دانشجویی در اتریش براساس محل اقامت و شهر بین

700 الى800

یورو به قرار زیر متغیر می باشد

 

 

البته این هزینه جهت یک نفر بر اساس زندگی دانشجوی محاسبه گردیده است .

 

 و چنانچه همراه داشته باشید هزینه همراه نصف محاسبه میگردد .

 

 و هزینه دانشگاه حدودا ترمی 750 یورو میباشد ، که در مواردی بعد از یک ترم احتمال رایگان شدن هم هست و همین امر موجب گردیده که عموما  عنوان شود تحصیل رایگان می باشد

 




دیدگاه شما