تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

شرایط تمدید اقامت کاری در سوئد

۱۳٩۳/٤/۱٩

شرایط تمدید اقامت در سوئد

چنانچه شما موفق به اخذ اقامت کاری سوئد گردیده اید و متقاضی تغیر شغل و یا کار فرما هستید حتما مطالب زیر را مطالعه فرماید تا در روند اخذ اقامت سوئد و فرایند مهاجرت به سوئد خللی ایجاد نگردد .

 

 

همانگونه که در جریان هستید اولین کارت اقامت کاری که صادر میگردد تا 2 سال اعتبار دارد و چنانچه در این مدت تغیر کارفرما داشته باشید باید در خواست مجدد جهت اجازه کار بدهید ؛ و دقت نماید قبل از شروع به کار حتما کارفرما باید درسوئد وکشورهای اتحادیه اروپا وکشورهای همکاری اقتصادی اروپا و سوئیس آگهی کرده باشد.

اگر بعد از 2 سال کار فرمای شما عوض شود، تازمانیکه درهمان رشته کارمیکنید میتوانید بدون درخواست مجدد اجازه کار کارفرمارا عوض کنید. ا گرکار جدیدتان به مفهوم تغییرشغل باشد بایستی درخواست جدیدی بدهید.




دیدگاه شما

شرایط لازم جهت استخدام و گرفتن اقامت در سوئد

۱۳٩۳/٤/۱٩

  چنانچه در حال حاضر شما در کشور سوئد هستید و کارفرمای قصد استخدام شما را دارد حتما به نکات زیردقت فرماید

تا برای طی کردن فرایند مهاجرت به سوئد و گرفتن اقامت سوئد از طرف اداره مهاجرت با مشکل مواجه نگردید

پاسپورت شما باید حداقل از زمان درخواست کار یک سال اعتبار داشته باشد

داشتن درخواست کار از یک کارفرما

شغل مورد نظر باید در چهارچوب قوانین صنفی قرار داشته باشد

میزان دستمزد پرداختی در سطح قرار دادهای صنفی سوئد باشد

میزان دستمزد شما نباید از 13000 SEK کمترباشد

کارفرمای شما باید شما را تحت بیمه درمانی و عمر ،ایمنی ، حقوق بازنشستگی قرار دهد




دیدگاه شما

زمان ثبت نام و ارسال مدارک دانشگاه های نروژ و فنلاند

۱۳٩۳/٤/۱٤

 همان گونه که قبلا اشاره گردید به علت تحصیل رایگان در کشور نروژ زمان ثبت نام و ارسال مدارک از اهمیت  خاصی برخوردار است و چنانچه در موقع و زمان مناسب اقدام ننماید ، پرونده پذیزش شما  مردود می گردد

 

و پس از اتمام دوره تحصیل امکان تبدیل ویزای دانشجوی به ویزای کاری و اخذ اقامت اروپا مقدور است

 

No

University

Registration

English Score

Norway

1

Stavanger

15 Dec 2014 – 1 Mar 2014

IELTS A= 6-5/ iBT= 90

2

Oslo

1 Oct 2015 – 1 Dec 2015 (online & sending Docs)

IELTS A= 6-5/ iBT= 90

3

NTNU

End of Oct 2015 – 1 Dec 2015(online)
1Feb 2016 (sending docs)

IELTS A= 6-5/ iBT= 90

4

Bergen

1 Oct 2014 – 1 Dec 2014

IELTS A= 6-5/iBT= 90

Finland

1

Lappeeranta

2 Dec 2014 – 27 Feb 2015

IELTS A= 6/ iBT= 80

2

Eastern Finland

7 Jan 2014 – 18 Feb 2015

IELTS A= 6.5-7/ iBT= 90 - 100

3

Helsinki

2 Dec 2014 – 31 Jan 2015

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

4

Jyvanskyla

2 Dec 2014 – 15 Jan 2015

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

5

Lapland

2 Dec 2014 – 31 Jan 2015

IELTS A= 6.5/ iBT= 85

6

Oulu

2 Dec 2014 – 31 Jan 2015

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

7

Tamper

13 Dec 2014 – 31 Jan 2015

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

8

Turku

2 Dec 2014 – 31 Jan 2015

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

 

 “Registration of Universities in Norway & Finland”

 




دیدگاه شما

هزینه تحصیل در نروژ

۱۳٩۳/٤/۱۱

معمولا دانشگاه های نروژ هزینه ای به عنوان شهریه دریافت نمی کنند و این مساله در مورد تمامی مقاطع صدق می کند. هر چند دانشجویان هر ترم حدود 600-300 کرون نروژ واریز خواهند کرد. برای گرفتن آزمون این مبلغ بصورت کامل دریافت خواهد شد. این مبلغ همچنین به عنوان کمک هزینه برای خدمات رفاهی دانشجوی محلی محسوب می شود که این خدمات شامل خدمات بهداشتی و مشاوره ، تسهیلات ورزشی و فعالیت های فرهنگی می باشد.

این پرداخت هر ترم که در بالا ذکر شد همچنین برای صدور کارت رسمی دانشجویی جهت استفاده از حمل و نقل عمومی و تخفیف در بلیط در مراسم فرهنگی نیز می باشد.  موسسات خصوصی برای تمامی برنامه ها و دروس شهریه دریافت می کند ولی این مبلغ در مقابل کشورهای دیگر دیگر ناچیز و قابل مقایسه نیست. همچنین دانشجویان بین المللی مبلغ بالاتری به عنوان شهریه نسبت به دانشجویان نروژی پرداخت نمیکنند.

 




دیدگاه شما

انواع ویزای دانشجوی سوئد

۱۳٩۳/٤/۱۱

انواع ویزای دانشجوی سوئد

ویزای دانشجوی یا به اصطلاح اقامت دانشجوی سوئد از نوع شینگن

میباشد و از طریق اقدام جهت ادامه تحصیل در سوئد صادر میگردد و دو نوع است .

نوع اول مربوط به کورسها یا همان دوره های کوتاه مدت می باشد و

مدت آن حدود شش ماه است .مانند دوره زبان در سوئد

دقت نمایید جهت تمدید ویزا یا باید ادامه تحصیل بدهید و یا مشغول به

کار گردید .

 

در حال حاضر عملی ترین روش اخذ کورس دوره های زبان  انگلیسی در

سوئد می باشد ، که مزایای آن گفته شده .

 

نوع دوم مربوط به دوره های لیسانس ،فوق لیسانس ، و دکتری می

باشد ، که مدت آنها یک ساله است .




دیدگاه شما

ویزا در دانمارک

۱۳٩۳/٤/۱۱

ویزا برای دانمارک و دیگر کشورهای حوزه شینگن برای مدت زمان محدود صادر می شود. هر نوع قصد ماندن در دانمارک که بیشتر از سه ماه طول بکشد می بایست با اجازه ی اقامت باشد.

ویزا به شما حق ماندن در کشور های شینگن به مدت 90 روز در هر 6 ماه را می دهد. شما در طول این دوره اجازه ی کار کردن را ندارید مگر اینکه از اداره ی مهاجرت مجوز کسب کنید . گرچه  بعضی مواردی وجود دارد که شما می توانید فعالیت کاری بدون اجازه ی اقامت و کار را داشته باشید. از این فعالیت ها می توان درس دادن،ادامه تحصیل یا گذراندن یک کورس تحصیلی نام برد.هر کدام از این موارد نباید بیشتر از سه ماه طول بکشد.

 

نمونه ویزا های تحصیلی دانمارک در ترم گذشته

 


برای اطلاعات بیشتر در مورد گرین کارت دانمارک اینجا کلیک کنید.




دیدگاه شما

تحصیل رایگان در اتریش

۱۳٩۳/٤/٩

سیستم آموزش عالی در اتریش بسیار کیفیت بالا و بنیه علمی قوی دارد. اتریش دارای دانشگاه های دولتی و خصوصی می باشد. دانشگاه های اتریش مقاطع لیسانس سه ساله, فوق لیسانس یک  و دوساله و دکترا را ارائه می دهد. شهریه دانشگاه برای شهروندان اتریشی رایگان است . شهریه برای شهروندان عضو اتحادیه اروپا نیز رایگان است.

پیدا کردن دانشگاه برای تحصیل رایگان در اتریش برای دانشجویان خارجی امکان پذیر نیست. البته به این نکته باید توجه داشت که تحصیل در اتریش نسبتا ارزان است و بخاطر هزینه ی کم آن رایگان محسوب می شود.

شهریه هر ترم در حدود 363.36 یا 726.72 یورو به علاوه 17.50 یورو برای عضویت اتحادیه دانشجویان و 0.50 یورو برای بیمه می باشد.




دیدگاه شما

اقامت اروپا)ویزای شینگن )

۱۳٩۳/٤/٩

 

انواع ویزا
ویزای شنگن دارای چهار نوع مختلف است از طریق چهار حرف الفبای انگلیسی

A B C  D  

 مشخص شده است.

ویزای (A).

ویزای ترانزیت. مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و فقط میتواند در یکی از فرودگاههای شنگن هواپیمای خود را عوض کرده و رهسپار کشوری در خارج از شنگن گردد.

ویزای (B).

ویزای عبور. مسافر فقط حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده کرده تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیر شنگن برساند. مسافر حق توقف غیر ضروری در شنگن را


ویزای (c).

ویزای بازدید: معمولی ترین نوع ویزا که اکثر ایرانیان نیز با آن وارد شنگن میشوند. میتواند حداکثر دارای 90 روز "اعتبار" و حداکثر 90 روز "روزهای مجاز" باشد.


ویزای (D).

ویزای بلند مدت. معولا برای اشخاصی مانند تجار و مانند آن صادرمیشود که به دلایل ویژه مثلا بازرگانی مجبورند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند. "مدت اعتبار" ویزای از نوع "D" میتواند تا یک سال باشد اما حداکثر "روزهای مجاز" آن همان 90 روز است.

 

یک بار ورود (سینگل): با رقم 1 در ویزا مشخص شده و به این معنی است که پس از یک بار ورود و خروجتان از سوئد / شنگن, ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. حتی اگر از طول مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز آن هم باقی مانده باشد, ویزایی که برای یک بار ورود معتبر باشد پس از یک بار استفاده از آن همیشه باطل است.



تعداد ورود نامحدود(مالتیپل): با کلمه "مولتی" در ویزا مشخص شده و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزای خود و روزهای مجاز درون ویزا میتوانید بصورت نامحدود به سوئد / شنگن وارد شوید.

دقت نمایید ویزای دانشجوی کشورهای سوئد , نروژ , و فنلاند ,از نوع کارت اقامت می باشد

 

 

 

 

 
 



دیدگاه شما

شرایط کار در اتریش با کارت قرمز-سفید-قرمز

۱۳٩۳/٤/۸

شرایط کار در اتریش با کارت قرمز-سفید-قرمز:

کشور اتریش طرح مهاجرتی با عنوان کارت قرمز-سفید-قرمز برای کار دارد. هدف این طرح سهولت مهاجرت برای افراد با تخصص و کارایی بالا می باشد.

چه کسانی واجد شرایط برای گرفتن کارت قرمز-سفید-قرمز هستند؟

1-      افراد با تخصص بالا ( این افراد میتوانند به هدف پیدا کردن شغل برای ویزای 6 ماهه اقدام کنند. البته این امر در صورتی امکان پذیر است که حداقل 70 امتیاز از کل 100 امتیاز را متقاضی دریافت کند. این امتیاز با توجه به تخصص ها و مهارت های ویژه ، تجربه کاری، میزان تسلط به زبان ، سن و تحصیل در اتریش به متقاضی داده می شود.)

2-      افراد توانا در مشاغلی که کمبود متخصص دارند.( این گروه از افراد باید حداقل 50 امتیاز از 75 امتیاز کلی را دریافت کند. این امتیاز با توجه به تخصص،تجربه کاری در تخصص مورد نظر،میزان تسلط به زبان و سن به متقاضی داده میشود. )

مشاغلی که جز این دسته در سال 2015 لحاظ شده در لیست زیر آمده است:

 

  •   1. Milling machinists-
  •   2. Black toppers
  •   3. Metal turners
  •   4. Agricultural equipment engineers
  •   5. Roofers
  •   6. Technicians with a higher level of training (engineer) for mechanical engineering 
  •   7. Technicians with a higher level of training (engineer) for power engineering technology
  •   8. Welders, cutting torch operators 
  •   9. Tool makers, die makers, and die-cut makers
  • 10. Specialty tinsmiths
  • 11. Power engineers
  • 12. Graduate nurses who started with their complementary training in Austria in 2014 at the latest and have completed it at the time of application. Persons who have not yet received the relevant nostrification decision by the Austrian authorities are not covered.

 

 

3-      مشاغل کلیدی دیگر

4-      فارغ التحصیلان از دانشگاه ها و کالج های آموزش عالی اتریش

5-      افراد در مشاغل آزاد کلیدی

 




دیدگاه شما

مزایای اقامت دانشجویی (مهاجرت به سوئد )

۱۳٩۳/٤/٤

  1- اخذ ویزا 100% می باشد .

 2-. به طور همزمان به خانواده و فرزندان زیر 21 سال اقامت در سوئد می دهند-

 3- دانشجو هفته ای 20 ساعت اجازه ی کار از بدو ورود دارد3

 4- با داشتن اقامت دانشجویی اجازه ی بازکردن حساب در بانک خواهید داشت

 5 - رایگان بودن تحصیل در سوئد برای فرزندان

 6 - همسر دانشجو بعد از یک ترم اجازه ی تحصیل رایگان را تا اتمام درس دانشجو خواهد داشت

 7 - امکان تغییر ویزا پس از گذراندن 30 واحد به ویزای کار و اخذ اقامت در سوئد میسر است

 8 - چون کارت اقامت (ویزا) از نوع شینگن می باشد اجازه ی تردد به اروپا را دارند

 9 - امکان بالای اخذ پذیرش از کشورهای دیگر پس از اقامت دانشجویی در سوئد

 10 - عملی ترین روش جهت مهاجرت به سوئد برای خود و خانواده

 

 

 




دیدگاه شما

ویزای کار (مهاجرت به سوئد )

۱۳٩۳/٤/۱

یکی ازراههای مهاجرت به سوئد از طریق ویزای کار می باشد ، که دو روش وجود دارد

روش اول : شما در استخدام یک کارفرما قرار بگیرید .

روش دوم : شما خود به عنوان کارفرما سرمایه گذاری نماید :

1): تاسیس شرکت

2): خرید شرکت

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطالب مراجعه فرمایید




ادامه مطلب دیدگاه شما