تحصیل رایگان در اروپا

تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

همایش اعزام دانشجو 5 آذر ماه در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید.

آشنایی با نروژ

۱۳٩۳/۱٢/۱٩

 

کشور پادشاهی‌ نروژ در نیمکرة‌ شمالی و نیمکره شرقی‌ قرار دارد و جزو کشورهای اروپای‌ شمالی‌ و اسکاندیناوی‌ محسوب‌ می‌شود. این‌ کشور، بین  58 و 75 درجة‌ عرض‌ شمالی‌ و 4  و 31 درجة‌ طول‌ شرقی‌ واقع‌ شده‌ است‌.

پادشاهی نروژ (به نروژی: Norge، تلفظ: نُرگِه) کشوری است واقع در اروپای شمالی. پایتخت آن اسلو می‌باشد. جمعیت این کشور ۵ میلیون نفر و واحد پول آن کرون نروژ است.

کشور نروژ در غرب شبه‌جزیرهٔ اسکاندیناوی، غرب سوئدواقع شده و در سمت جنوب آن دریای شمال و در سمت غرب آن دریای نروژ قرار دارد. واژه نروژ به معنای «مسیر شمالی» است.

زبان نروژی در دو گویش خود، زبان رسمی این کشور است. نروژی یک زبان هندواروپایی از شاخهٔ زبان‌های ژرمنی است. وجود دو زبان در نروژ، باعث پیچیدگی مسائل زبانی این کشور شده‌است. این زبان‌ها، بوکمال[۱] (زبان کتابی)، که نزدیک به زبان دانمارکی است، و نینورسک[۲] (نروژی جدید)، که نزدیک به لهجهٔ شمال سوئد است نام دارند و هردوی این زبان‌ها از سال ۱۸۸۵ به‌عنوان زبان‌های رسمی نروژ شناخته شده‌اند.[۳] 




ادامه مطلب دیدگاه شما

هزینه زندگی در نروژ

۱۳٩۳/۱٢/۱۸

هزینه های ماهیانه زندگی دانشجویی در نروژ براساس  شهری که در آن سکنا گزیده اید بین 7000 الی 10000 کرون متغیر است .

البته این هزینه جهت یک نفر بر اساس زندگی دانشجوی محاسبه گردیده است .

و چنانچه همراه داشته باشید هزینه همراه نصف هزینه دانشجو محاسبه میگردد .

توجه داشته باشید ادامه تحصیل رایگان می باشد .

 

 




ادامه مطلب دیدگاه شما

سیستم آموزش نروژ

۱۳٩۳/۱٢/۱٦

 

سیستم آموزشی نروژ

 

در سیستم آموزش نروژ تحصیلات رایگان میباشد

سیستم آموزشی در نروژ بسیار پیشرفته و کارامد می باشد . این کشور از سال 2003 با اجرای سیستم Bologna process از کشورهای پیشرو در اجرای این طرح در اروپا بوده است .

تحصیلات ابتدایی در نروژ از سن ۶ تا ۱۶ سالگی اجباری است. نرخ باسوادی در نروژ ۱۰۰ درصد می‌باشد (آمار سال ۲۰۰۷) سیستم آموزشی در نروژ از سه بخش تشکیل شده است:

  • Elementary school
  • lower secondary school
  • upper secondary school

دو بخش اول برای همه تا سن ۱۶ سالگی اجباری است.

تحصیلات عالی در نروژ شامل دوره لیسانس (۳ سال) فوق لیسانس (۲ سال) و دکترا (۴ سال) می‌باشد . تحصیلات عالی در دانشگاههای دولتی این کشور رایگان است و در حال حاضر حدود ۱۲۰۰۰ دانشجوی خارجی در نروژ مشغول تحصیل هستند. ۲۰۰ رشته در مقطع فوق لیسانس به زبان انگلیسی در دانشگاه‌های این کشور تدریس می‌شود.

مراکز آموزش عالی نروژ شامل چند دسته موسسه به شرح ذیل می باشند :

  • Universities
  • Specialised university institutions
  • State university colleges
  • National institutes of the arts
  • Private colleges with institutional accreditation
  • Private colleges with accredited programmes and courses

 




دیدگاه شما

تحصیل رایگان در سوئد

۱۳٩۳/۱٢/۱۱

 

تحصیل درکشورهای سوئد ، نروژ ، فنلاند رایگان بوده است ولی از سال 2011 تحصیل در کشورسوئد برای مقاطع لیسانس و فوق لیساتس همراه با اخذ شهریه گردید که این امر موجب شد تا تعداد متقاضیانی که جهت ادامه تحصیل در سوئد اقدام می کردند کاهش یابد و تمایل این دسته از دانشجویان به پذیرش در کشورهای نروژ و فنلاند که درآنها تحصیل رایگان است بیشترشود، به همین علت دانشگاه های سوئد اقدام به جذب دانشجویان با رزومه تحصیلی خوب در مقطع فوق لیسانس همراه با اسکالرشیپ (scholarships ) از25 % تا 100 % جهت ترم سپتامبر 2016 نمودند که لیست رشته ها در ادامه مطالب ارائه گردیده .

به عبارتی اگر شما مدرک لیسانس خود را از دانشگاه های معتبر ایران با معدل بالای 16 اخذ  نموده اید با گرفتن مدرک IELTS  می توانید اقدام نمایید .

لیست رشته های دارای اسکالرشیپ در ادامه ی مطالب آمده است.




ادامه مطلب دیدگاه شما

ادامه تحصیل بدون مدرک زبان سپتامبر 2016 سوئد

۱۳٩۳/۱٢/٩

  

 

با توجه به اینکه این شرکت نمایندگی مستقیم از دانشگاه های سوئد را دارد ، لذا این امکان فراهم گردیده تا دانشجویان محترم جهت ادامه تحصیل در سوئد بدون مدرک زبان انگلیسی امکان ثبت نام را تحت شرایطی در خارج از مهلت مقرر را داشته باشند

که در ادامه مطالب لیست رشته ها و شرایط ارائه گردیده

 

ویدیو کوتاه از دانشگاه BTH




ادامه مطلب دیدگاه شما

رضایتمندی دانشجویان از دانشگاه های حوزه ی اسکاندیناوی

۱۳٩۳/۱٢/۸

طبق آخرین آمار منتشر شده در سایت Study Portal پرسشنامه ای که توسط دانشجویان در رابطه با رضایتمندی از تحصیل پر شده است ، کشورهای اسکاندیناوی بهترین کشور جهت ادامه تحصیل می باشد. این آمار براساس 16000 نظر در سال 2013/14 ارائه شده است. فنلاند بین کشورهای اروپایی رتبه ی اول را به خود اختصاص داده است. البته کشور های سوئد و دانمارک رقابت تنگاتنگی با این کشور دارند و در رتبه های بعدی قرار دارند. نمره ای که فنلاند در خصوص رضایتمندی به خود اختصاص داده است 9.2 از 10 نمره و کشورهای سوئد و دانمارک بصورت مساوی 9.1 را کسب کرده اند.




دیدگاه شما

هزینه تحصیل در سوئد

۱۳٩۳/۱٢/۸

تحصیل در سوئد تا قبل از ترم پاییز ۲۰۱۱ برای دانشجویان خارجی‌ رایگان بود، اما پس از تغییر در قوانین، دانشجویانی که ملیتی خارج از اتحادیه اروپا دارند ملزم به پرداخت شهریه تحصیلی‌ هستند. این شهریه‌ ها مشمول دوره های زبان انگلیسی و مقاطع لیسانس و فوق لیسانس می‌باشد.

مقطع دکتری کماکان رایگان میباشد و در شرایطی حتی دانشجویان دکترا به ازای کار تحقیقاتی‌ و یا تدریس حقوق دریافت میکنند. و طول دوره دکتری از نظر اداره مهاجرت سابقه محسوب میگردد و چنانچه طول دوره چهار سال باشد پس از این مدت به دانشجو و خانواده اقامت دائم میدهند.


هزینهٔ تحصیل

برای دوره های زبان در دانشگاه های سوئد 46،000 تا 50،000 کرون سوئد می باشد.

دوره های لیسانس و فوق لیسانس از 70،000 کرون سوئد تا 200،000 کرون متفاوت می‌باشد. شهریه‌ها با توجه به دانشگاه و تعداد واحد‌های عملی‌ و آزمایشگاهی متغیر می‌باشد. در حال حاضر دانشگاهی به صورت رایگان برای دانشجویان ایرانی‌ وجود ندارد مگر اینکه دانشجویان موفق به دریافت بورسیه تحصیلی‌ شوند.

 

مزایای پذیرش سوئد عبارتند از

  •  تحصیل رایگان فرزندان و همسر
  •  اخذ ویزای مولتی شینگن
  •  ویزای همزان برای خانواده
  •  امکان تبدیل ویزای دانشجوی به ویزای کاری



دیدگاه شما

فرصت استثنایی ادامه تحصیل فوق لیسانس بدون مدرک زبان

۱۳٩۳/۱٢/٥

فرصت استثنایی جهت ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس در سوئد جهت رشته های فنی در سپتامبر 2015

چنانچه قصد ادامه تحصیل در سوئد را دارید در حال حاضر این فرصت وجود دارد که حتی بدون مدرک زبان پذیرش اخذ گردد، مشروط به اینکه متقاضی از سطح زبانی خوبی برخوردار باشد ، و با هماهنگی های انجام گرفته با دانشگاههای سوئد این شرایط بوجود آمده که نماینده دانشگاه در اواخر آپریل جهت برگزاری آزمون زبان به ایران مراجعه نماید و چنانچه در آن تاریخ سطح زبانی شما در حد روز مره (در سطحی که در کلاس با مشکل فراگیری و ارتباط با اساتید مواجه نگردید ) باشد ، پذیرش شما ارائه میگردد.

 و در صورتی که موفق که کسب سطح مورد نظر نگردید پرونده ادامه تحصیل به ترم بعد انتقال میابد .

قابل ذکر است ویزای همزمان جهت همسر و فرزندان زیر 18 سال نیز صادر میگردد.




دیدگاه شما

مزایای دانشگاه های کشور استونی

۱۳٩۳/۱٢/۳

نگاهی اجمالی به دانشگاه های کشور استونی

- وجود بیش از 100 برنامه ی تحصیلی با کیفیت و بی همتا
- دارای مدرک بین المللی معتبر
- امکان گرفتن اسکالرشیپ و فاند در بخش های مختلف تحصیلی
- شما با دانستن زبان انگلیسی براحتی می توانید در این کشور ادامه تحصیل دهید.
- اجرای پروژه های تحقیقاتی سطح بالا
- زندگی دانشجویی فعال و پر از تفریح
- امکان پیدا کردن کار
- وجود گروه های کوچک در کلاس ها جهت کمک در انجام پروژه ها
- ارزش بالای پول
- محیط امن و ثبات اجتماعی
- کشور استونی برای لیسانسه های کامپیوتر، فناوری اطلاعات، مکانیک، الکترونیک و ریاضی شرایط خوبی جهت گرفتن اسکالرشیپ و ادامه تحصیل دارد.



دیدگاه شما

وضعیت دانشجویان ایرانی در آلمان

۱۳٩۳/۱٢/٢

* آمار و ارقام درمورد وضعیت دانشجویان ایرانی در آلمان*

براساس آمار و اطلاعات ارائه شده از سوی موسسه مبادلات آکادمیک آلمان،در سال تحصیلی 2012 - 2013 در مجموع 6 هزار و 117 دانشجوی ایرانی در دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی آلمان مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد، 4 هزار و 928 نفر از ایران عازم این کشور شده اند و یک هزار و 189 دانشجو نیز مقیم آلمان هستند.




ادامه مطلب دیدگاه شما

هزینه زندگی دانشجویی در آلمان و ادامه تحصیل در آلمان

۱۳٩۳/۱٢/۱

هزینه زندگی و تحصیل در آلمان

جزییات هزینه ها مراحل اخذ پذیرش تحصیل رایگان در آلمان و مدارک مورد نیاز سفارت آلمان

هزینه زندگی دانشجویی در آلمان شامل هزینه اجاره مسکن مناسب، پوشاک، مواد غدایی و بیمه درمانی در شهرهای مختلف آلمان متفاوت است.

هزینه زندگی دانشجو در آلمان بانضمام خوراک، پوشاک، رفت و آمد و کلیه هزینه های جانبی همچنین هزینه‌های اجتناب‌ناپذیری همانند تلفن و اینترنت (در خانه‌های خصوصی) حدودا ۵٠٠ تا  ٧٠٠ یورو در ماه می باشد که این هزینه در شهرهای مختلف آلمان متفاوت است.

 




ادامه مطلب دیدگاه شما

ادامه تحصیل رایگان در آلمان ( تایید مدارک )

۱۳٩۳/۱٢/۱

جهت ادامه تحصیل در آلمان پس از مشخص شدن دانشگاه مورد نظر باید مدارک ترجمه شده یه تاید سفارت یرسد ، دقت فرماید دونسخه  اصل و پنج نسخه کپی لازم است .

چنانچه نامه ای از دانشگاههای آلمان داشته باشید که بیانگر اقدام شما باشد و آن را به سفارت نشان دهید ، در آن صورت سفارت هزینه ای بابت تایید مدارک اخذ نخواهد نمود .

و چنانچه مدارکی که بیانگر ارتباط با دانشگاه نداشته باشیدبرای هر سری ترجمه مبلغ 40 یورو باید پرداخت نمایید

 مدارکی که برای تایید ارائه میدهید باید بطور رسمی ترجمه شده باشند ( مهرهای دادگستری و وزارت امور خارجه را داشته باشند ) و حتما اصل مدارک را همراه داشته باشید ؛ تاریخ ترجمه ها بیش از دوسال نگذشته باشد .

مدارک تایید شده تاریخ انقضا ندارند

و دقت نماید حتما حداقل دو نسخه ترجمه اصل را داشته باشید زیرا یک سری از مدارک را باید در روز مصاحبه تحویل سفارت دهید و نسخه دوم را در روز ثبت نام باید تحویل دانشگاه دهید.




دیدگاه شما

ادامه تحصیل در آلمان ؛لیست مدارک در خواست ویزا ؛

۱۳٩۳/۱٢/۱

 

مدارک لازم جهت ویزای دانشجوی به قرار زیر میباشند

1-    گذرنامه ، که حداقل یک سال و سه ماه اعتبار داشته باشد و دقت نماید حتما صفحه اول را امضا نموده باشید همراه با کپی صفحات اول و دوم

2-    فرم در خواست اقامت

3-    سه قطع عکس جدید با پس زمینه روشن

4-    شناسنامه

5-    نامه پذیرش دانشگاه

6-    نامه پشتوانه مالی به مبلغ 8040 یورو

7-    ترجمه رسمی تمام مدارک تحصیلی که قبلا به تایید سفارت رسیده

8-    رزومه

9-    نامه انگیزه تحصیلی

10 – مدرک زبان مرتبت با پذیرش

دقت نماید مدارک به همین ترتیب و بدون نقص ارائه گردد .




دیدگاه شما

ادامه تحصیل در آلمان ( ویزای دانشجوی آلمان )

۱۳٩۳/۱٢/۱

ویزای دانشجوی آلمان

جهت اخذ ویزای دانشجوی آلمان ابتدا باید مدارک را به تایید سفارت رسانده و سپس از طریق سایت وقت مصاحبه دریافت نماید ، با توجه به اینکه صدور ویزا حدود 10 هفته طول میکشد پس بهتر است وقت مصاحبه را دو ماه زودتر از شروع ترم تنظیم نمایید ، به علت شلوغی عموما از زمانی که شما بخواهید وقت مصاحبه بگیرید 2/5 تا 3 ماه بعد سایت به شما وقت میدهد پس بهتر است زمان بندی خود را با زمانهای گفته شده تنظیم نمایید ، به عبارتی بهتر است حدود 5 ماه قبل از شروع کلاسها به سایت مراجعه نموده تا بین 2/5 تا 3 ماه بعد وقت مصاحبه شما تعین گردد .

دقت نماید حتما قبل از مراجعه به سفارت تمامی مدارک کامل باشند ؛ در غیر اینصورت سفارت مدارک را تحویل نخواهد گرفت و از نظر زمانی با مشکل مواجه خواهید شد .




دیدگاه شما