تحصیل رایگان در اروپا : سوئد - نروژ - آلمان - اتریش - ارمنستان
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

فرصت استثنایی جهت ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس در سوئد جهت رشته های فنی در سپتامبر 2015

چنانچه قصد ادامه تحصیل در سوئد را دارید در حال حاضر این فرصت وجود دارد که حتی بدون مدرک زبان پذیرش اخذ گردد، مشروط به اینکه متقاضی از سطح زبانی خوبی برخوردار باشد ، و با هماهنگی های انجام گرفته با دانشگاههای سوئد این شرایط بوجود آمده که نماینده دانشگاه در اواخر آپریل جهت برگزاری آزمون زبان به ایران مراجعه نماید و چنانچه در آن تاریخ سطح زبانی شما در حد روز مره (در سطحی که در کلاس با مشکل فراگیری و ارتباط با اساتید مواجه نگردید ) باشد ، پذیرش شما ارائه میگردد.

 

قابل ذکر است ویزای همزمان جهت همسر و فرزندان زیر 18 سال نیز صادر میگردد.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

لیست رشته های لیسانس جهت ادامه تحصیل در آلمان به قرار زیر می باشد


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

لیست رشته های فوق لیسانس جهت ادامه تحصیل در آلمان به قرار زیر می باشد


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 



** آمار و ارقام درمورد وضعیت دانشجویان ایرانی در آلمان*

براساس آمار و اطلاعات ارائه شده از سوی موسسه مبادلات آکادمیک آلمان،در سال تحصیلی 2012 - 2013 در مجموع 6 هزار و 117 دانشجوی ایرانی در دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی آلمان مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد، 4 هزار و 928 نفر از ایران عازم این کشور شده اند و یک هزار و 189 دانشجو نیز مقیم آلمان هستند.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

هزینه زندگی دانشجویی در آلمان شامل هزینه اجاره مسکن مناسب، پوشاک، مواد غدایی و بیمه درمانی در شهرهای مختلف آلمان متفاوت است.

هزینه زندگی دانشجو در آلمان بانضمام خوراک، پوشاک، رفت و آمد و کلیه هزینه های جانبی همچنین هزینه‌های اجتناب‌ناپذیری همانند تلفن و اینترنت (در خانه‌های خصوصی) حدودا ۵٠٠ تا  ٧٠٠ یورو در ماه می باشد که این هزینه در شهرهای مختلف آلمان متفاوت است.

 


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

جهت ادامه تحصیل در آلمان پس از مشخص شدن دانشگاه مورد نظر باید مدارک ترجمه شده یه تاید سفارت یرسد ، دقت فرماید دونسخه  اصل و پنج نسخه کپی لازم است .

چنانچه نامه ای از دانشگاههای آلمان داشته باشید که بیانگر اقدام شما باشد و آن را به سفارت نشان دهید ، در آن صورت سفارت هزینه ای بابت تایید مدارک اخذ نخواهد نمود .

و چنانچه مدارکی که بیانگر ارتباط با دانشگاه نداشته باشیدبرای هر سری ترجمه مبلغ 40 یورو باید پرداخت نمایید

 مدارکی که برای تایید ارائه میدهید باید بطور رسمی ترجمه شده باشند ( مهرهای دادگستری و وزارت امور خارجه را داشته باشند ) و حتما اصل مدارک را همراه داشته باشید ؛ تاریخ ترجمه ها بیش از دوسال نگذشته باشد .

مدارک تایید شده تاریخ انقضا ندارند


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 

مدارک لازم جهت ویزای دانشجوی به قرار زیر میباشند

1-    گذرنامه ، که حداقل یک سال و سه ماه اعتبار داشته باشد و دقت نماید حتما صفحه اول را امضا نموده باشید همراه با کپی صفحات اول و دوم

2-    فرم در خواست اقامت

3-    سه قطع عکس جدید با پس زمینه روشن

4-    شناسنامه

5-    نامه پذیرش دانشگاه

6-    نامه پشتوانه مالی به مبلغ 8040 یورو

7-    ترجمه رسمی تمام مدارک تحصیلی که قبلا به تایید سفارت رسیده

8-    رزومه

9-    نامه انگیزه تحصیلی

10 – مدرک زبان مرتبت با پذیرش

دقت نماید مدارک به همین ترتیب و بدون نقص ارائه گردد .


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

ویزای دانشجوی آلمان

جهت اخذ ویزای دانشجوی آلمان ابتدا باید مدارک را به تایید سفارت رسانده و سپس از طریق سایت وقت مصاحبه دریافت نماید ، با توجه به اینکه صدور ویزا حدود 10 هفته طول میکشد پس بهتر است وقت مصاحبه را دو ماه زودتر از شروع ترم تنظیم نمایید ، به علت شلوغی عموما از زمانی که شما بخواهید وقت مصاحبه بگیرید 2/5 تا 3 ماه بعد سایت به شما وقت میدهد پس بهتر است زمان بندی خود را با زمانهای گفته شده تنظیم نمایید ، به عبارتی بهتر است حدود 5 ماه قبل از شروع کلاسها به سایت مراجعه نموده تا بین 2/5 تا 3 ماه بعد وقت مصاحبه شما تعین گردد .

دقت نماید حتما قبل از مراجعه به سفارت تمامی مدارک کامل باشند ؛ در غیر اینصورت سفارت مدارک را تحویل نخواهد گرفت و از نظر زمانی با مشکل مواجه خواهید شد .


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

با توجه به اینکه ادامه ی تحصیل در سوئد ملزم به داشتن مدارک آیلتس و یا تافل می باشد، و اخذ این مدارک در ایران مشکل می باشد،لذا در حال حاضر این امکان وجود دارد که متقاضی با اخذ پذیرش در (دوره زبان در سوئد ) دوره های زبان انگلیسی  در سوئد ویزای تحصیلی (ویزای دانشجوی ) در سوئد را دریافت کرده و پس از آن جهت ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر و یا اخذ اقامت اروپا اقدام کنند. از مزایای این دوره به موارد زیر می توان اشاره کرد :

 


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

قابل توجه متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی سوئد از طریق دوره زبان انگلیسی در سوئد

با توجه به اینکه در سالهای گذشته هموطنان عزیز از این روش برای ورود به خاک سوئد استفاده کرده اند و متاسفانه بعد از ورود  درخواست پناهندگی نمودند ، لذا از ترم سپتامبر 2014 پذیرش های که توسط دانشگاه وست صادر گردیده با مشکل ویزا مواجه گردیدند و صدور کارت اقامت آنها متوقف گردیده .

لذا با توجه به اینکه موسسه EUSTUDY  اخذپذیرش را همراه با تضمین ویزا انجام میدهد ، دقت فرماید که پس از اخذ پذیرش تعهدی از متقاضی گرفته می شود ، مبنی بر اینکه خود یا همراهان پس از ورود به سوئد درخواست پناهندگی نمیدهند و در صورت ارائه در خواست پناهندگی ویزای آنها باطل گردیده و همکاران ما در سوئد از شما شکایت خواهند نمود.

لطفا اگر قصد پناهندگی دارید به هیچ عنوان با این موسسه مشغول به فعالیت نگردید

وموجب از دست رفتن این موقعیت استثنایی برای دیگر هموتنان خود نگردید

همانگونه که میدانید کشورهای اسکاندیناوی از رفاه اجتماعی بالای برخوردار هستند ، ولی دقت نماید خدمات آنها برای امور پناهندگی بسیار غیر استاندارد میباشد ، و توصیه میگردد به هیچ وجه به فکر پناهندگی در این کشورها نباشید .

 


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

با توجه به رفاه اجتماعی بالا وثبات اقتصادی سوئد در خواست مهاجرت و اخذ اقامت در سوئد از2008 بسیار زیاد گردیده به همین منظور در ادامه مطالب روشهای مهاجرت به سوئد عنوان گردیده

1 _ ادامه تحصیل

2 _ ویزای کار

3 _ ازدواج یا هم خانه


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

برگزاری دوره  زبان در سوئد و ادامه تحصیل در سوئد

 با توجه به نیازمدرارک بین المللی زبان انگلیسی جهت ادامه تحصیل در اروپا و مشکلاتی که در راه اخذ این مدارک در ایران وجود دارد .

این مجموعه با اخذ نمایندگی رسمی از دانشگاه های کشور سوئد ، این امکان را فراهم نموده تا متقاضیان تحصیل در اروپا بتوانند دوره زبان در سوئد را بمدت یک ترم  گذرانده و سپس به ادامه تحصیل و اخذ اقامت در سوئد اقدام نمایند


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 

دانشگاههای مورد تائید وزارت علوم (درکشور  اتریش )

      دانشگاه وین Universitat Wien (Vienna University)

      دانشگاه گراتس Karl- Franzens Universitat Graz (Graz University)

      دانشگاه پزشکی گراتس Karl- Franzens Medizinisch Universitat Graz (Graz University)

دانشگاه پزشکی وین   (Medical University of Vienna   (Medizinische Universitat Wien

 وین


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

مراحل اخذ اقامت  اتریش پس از ورود دانشجو به قرار زیر می باشد

1-      مراجعه به شهرداری

2-      باز کردن حساب بانکی

3-      ثبت نام در دانشگاه جهت ادامه تحصیل یا دوره زبان آلمانی

4-      گرفتن بیمه

5-      اقدام جهت اخذ کارت اقامت شینگن یک ساله


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

هزینه های زندگی دانشجویی در اتریش براساس محل اقامت و شهر بین

700 الى800

یورو به قرار زیر متغیر می باشد

 

 

البته این هزینه جهت یک نفر بر اساس زندگی دانشجوی محاسبه گردیده است .

 

 و چنانچه همراه داشته باشید هزینه همراه نصف محاسبه میگردد .

 

 و هزینه دانشگاه حدودا ترمی 750 یورو میباشد ، که در مواردی بعد از یک ترم احتمال رایگان شدن هم هست و همین امر موجب گردیده که عموما  عنوان شود تحصیل رایگان می باشد

 


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

شرایط تمدید اقامت در سوئد

چنانچه شما موفق به اخذ اقامت کاری سوئد گردیده اید و متقاضی تغیر شغل و یا کار فرما هستید حتما مطالب زیر را مطالعه فرماید تا در روند اخذ اقامت سوئد و فرایند مهاجرت به سوئد خللی ایجاد نگردد .

 

 

همانگونه که در جریان هستید اولین کارت اقامت کاری که صادر میگردد تا 2 سال اعتبار دارد و چنانچه در این مدت تغیر کارفرما داشته باشید باید در خواست مجدد جهت اجازه کار بدهید ؛ و دقت نماید قبل از شروع به کار حتما کارفرما باید درسوئد وکشورهای اتحادیه اروپا وکشورهای همکاری اقتصادی اروپا و سوئیس آگهی کرده باشد.

اگر بعد از 2 سال کار فرمای شما عوض شود، تازمانیکه درهمان رشته کارمیکنید میتوانید بدون درخواست مجدد اجازه کار کارفرمارا عوض کنید. ا گرکار جدیدتان به مفهوم تغییرشغل باشد بایستی درخواست جدیدی بدهید.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 

 

چنانچه در حال حاضر شما در کشور سوئد هستید و کارفرمای قصد استخدام شما را دارد حتما به نکات زیردقت فرماید

تا برای طی کردن فرایند مهاجرت به سوئد و گرفتن اقامت سوئد از طرف اداره مهاجرت با مشکل مواجه نگردید

پاسپورت شما باید حداقل از زمان درخواست کار یک سال اعتبار داشته باشد

داشتن درخواست کار از یک کارفرما

شغل مورد نظر باید در چهارچوب قوانین صنفی قرار داشته باشد

میزان دستمزد پرداختی در سطح قرار دادهای صنفی سوئد باشد

میزان دستمزد شما نباید از 13000 SEK کمترباشد

کارفرمای شما باید شما را تحت بیمه درمانی و عمر ،ایمنی ، حقوق بازنشستگی قرار دهد


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 همان گونه که قبلا اشاره گردید به علت تحصیل رایگان در کشورهای نروژ و فنلاند

 

 زمان ثبت نام و ارسال مدارک از اهمیت  خاصی برخوردار است و چنانچه در موقع و

 

زمان مناسب اقدام ننماید ، پرونده پذیزش شما  مردود می گردد

 

و پس از اتمام دوره تحصیل امکان تبدیل ویزای دانشجوی به ویزای کاری و اخذ اقامت اروپا مقدور است

 

No

University

Registration

English Score

Norway

1

Stavanger

15 Dec 2013 – 1 Mar 2014

IELTS A= 6-5/ iBT= 90

2

Oslo

1 Oct 2013 – 1 Dec 2013 (online & sending Docs)

IELTS A= 6-5/ iBT= 90

3

NTNU

End of Oct 2013 – 1 Dec 2013(online)
1Feb 2014 (sending docs)

IELTS A= 6-5/ iBT= 90

4

Bergen

1 Oct 2013 – 1 Dec 2013

IELTS A= 6-5/iBT= 90

Finland

1

Lappeeranta

2 Dec 2013 – 27 Feb 2014

IELTS A= 6/ iBT= 80

2

Eastern Finland

7 Jan 2013 – 18 Feb 2014

IELTS A= 6.5-7/ iBT= 90 - 100

3

Helsinki

2 Dec 2013 – 31 Jan 2014

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

4

Jyvanskyla

2 Dec 2013 – 15 Jan 2014

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

5

Lapland

2 Dec 2013 – 31 Jan 2014

IELTS A= 6.5/ iBT= 85

6

Oulu

2 Dec 2013 – 31 Jan 2014

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

7

Tamper

13 Dec 2013 – 31 Jan 2014

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

8

Turku

2 Dec 2013 – 31 Jan 2014

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

 

 “Registration of Universities in Norway & Finland”

 


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

انواع ویزای دانشجوی سوئد

ویزای دانشجوی یا به اصطلاح اقامت دانشجوی سوئد از نوع شینگن

میباشد و از طریق اقدام جهت ادامه تحصیل در سوئد صادر میگردد و دو نوع است .

نوع اول مربوط به کورسها یا همان دوره های کوتاه مدت می باشد و

مدت آن حدود شش ماه است .مانند دوره زبان در سوئد

دقت نمایید جهت تمدید ویزا یا باید ادامه تحصیل بدهید و یا مشغول به

کار گردید .

 

در حال حاضر عملی ترین روش اخذ کورس دوره های زبان  انگلیسی در

سوئد می باشد ، که مزایای آن گفته شده .

 

نوع دوم مربوط به دوره های لیسانس ،فوق لیسانس ، و دکتری می

باشد ، که مدت آنها یک ساله است .


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 

انواع ویزا
ویزای شنگن دارای چهار نوع مختلف است از طریق چهار حرف الفبای انگلیسی

A B C  D  

 مشخص شده است.

ویزای (A).

ویزای ترانزیت. مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و فقط میتواند در یکی از فرودگاههای شنگن هواپیمای خود را عوض کرده و رهسپار کشوری در خارج از شنگن گردد.

ویزای (B).

ویزای عبور. مسافر فقط حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده کرده تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیر شنگن برساند. مسافر حق توقف غیر ضروری در شنگن را


ویزای (c).

ویزای بازدید: معمولی ترین نوع ویزا که اکثر ایرانیان نیز با آن وارد شنگن میشوند. میتواند حداکثر دارای 90 روز "اعتبار" و حداکثر 90 روز "روزهای مجاز" باشد.


ویزای (D).

ویزای بلند مدت. معولا برای اشخاصی مانند تجار و مانند آن صادرمیشود که به دلایل ویژه مثلا بازرگانی مجبورند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند. "مدت اعتبار" ویزای از نوع "D" میتواند تا یک سال باشد اما حداکثر "روزهای مجاز" آن همان 90 روز است.

 

یک بار ورود (سینگل): با رقم 1 در ویزا مشخص شده و به این معنی است که پس از یک بار ورود و خروجتان از سوئد / شنگن, ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. حتی اگر از طول مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز آن هم باقی مانده باشد, ویزایی که برای یک بار ورود معتبر باشد پس از یک بار استفاده از آن همیشه باطل است.



تعداد ورود نامحدود(مالتیپل): با کلمه "مولتی" در ویزا مشخص شده و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزای خود و روزهای مجاز درون ویزا میتوانید بصورت نامحدود به سوئد / شنگن وارد شوید.

دقت نمایید ویزای دانشجوی کشورهای سوئد , نروژ , و فنلاند ,از نوع کارت اقامت می باشد

 

 

 

 

 
 

 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 

 

 1- اخذ ویزا 100% می باشد .

 2-. به طور همزمان به خانواده و فرزندان زیر 21 سال اقامت در سوئد می دهند-

 3- دانشجو هفته ای 20 ساعت اجازه ی کار از بدو ورود دارد3

 4- با داشتن اقامت دانشجویی اجازه ی بازکردن حساب در بانک خواهید داشت

 5 - رایگان بودن تحصیل در سوئد برای فرزندان

 6 - همسر دانشجو بعد از یک ترم اجازه ی تحصیل رایگان را تا اتمام درس دانشجو خواهد داشت

 7 - امکان تغییر ویزا پس از گذراندن 30 واحد به ویزای کار و اخذ اقامت در سوئد میسر است

 8 - چون کارت اقامت (ویزا) از نوع شینگن می باشد اجازه ی تردد به اروپا را دارند

 9 - امکان بالای اخذ پذیرش از کشورهای دیگر پس از اقامت دانشجویی در سوئد

 10 - عملی ترین روش جهت مهاجرت به سوئد برای خود و خانواده

 

 

 


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

اگردر ایران و یا در هر جای دیگری از دنیا زندگی می کنید و دارای تحصیلات عالیه کارشناسی-کارشناسی ارشد و یا دکترا) هستید و از طرفی قصد مهاجرت به یکی ازکشورهای اروپایی برای کار و زندگی و سپس دریافت اقامت اتحادیه اروپا را دارید، طرح گرین کارت یا همان کارت سبز دانمارکGreenCard میتواند یکی از بهترین گزینه ها برای شما باشد.شما می توانید از هر کجای دنیا که باشید با تهیه و ارسال مدارک موردنیاز در صورت کسب حد نصاب امتیاز (100امتیاز)درظرف چند ماه به یکی از مرفه ترین کشورهای حوزه اسکاندیناوی و اروپا قدم بگذارید.

لازم به ذکر است، یکی از روشهای اخذ گرین کارت آمریکا، شرکت در لاتاری گرین کارت می باشد، ولی جهت اخذ گرین کارت دانمارک کسب 100 امتیاز موردنظرشرط لازم بوده و نیازی به شرکت در لاتاری نمی باشد.ویزا یا اجازه اقامت کارت سبز دانمارک یک اجازه اقامت کاری حداکثر 3 ساله است و به شما این امکان را می دهد که در این مدت در کشور دانمارک به دنبال کار بگردید. پس از یافتن کار این امکان را خواهید داشت که آن را تمدید کنید و پس از گذشت چهارسال متوالی برای دریافت اقامت دائمی دانمارک هم اقدام کنید.از زمان اجرای این طرح چند سالیست که می گذرد. درادامه ی مطلب بصورت گام به گام تمامی مراحل و شرایط اقدام جهت دریافت ویزای گرین کارتدانمارک توضیح داده می شود.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

یکی ازراههای مهاجرت به سوئد از طریق ویزای کار می باشد ، که دو روش وجود دارد

روش اول : شما در استخدام یک کارفرما قرار بگیرید .

روش دوم : شما خود به عنوان کارفرما سرمایه گذاری نماید .

 

جهت کسب اطلاعات بیشر به ادامه مطالب مراجعه فرمایید


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 تحصیل در مقطع دکتری در کشور نروژ مانند مقاطع لیسانس و فوق

 لیسانس از نوع تحصیل رایگان می باشد ، و دانشجوی دکتری حقوق نیز دریافت

 مینماید ،این حقوق برای سال اول ماهیانه حداقل 22000 کرون می

  •  باشد که پس از سال اول احتمال افزایش آن نیز میسر است .
  •  
  •  شرایط  دکتری برای کشورهای سوئد و فنلاند نیز مانند نروژ است  .

 

 

 

طول دوره دکتری از 3 تا 5 سال می باشد ، و این مدت از نظر اداره

 مهاجرت سابقه محسوب می گردد و منجر به اخذ اقامت اروپا می گردد .

 

ویزای تحصیلی نروژ از نوع مولتی پل شینگن است و دانشجو اجازه تردد

در حوزه شینگن را داراست .

 

از مزایای پذیرش دکتری در نروژ به موارد زیر می توان اشاره نمود


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 

کشور پادشاهی‌ نروژ در نیمکرة‌ شمالی و نیمکره شرقی‌ قرار دارد و جزو کشورهای اروپای‌ شمالی‌ و اسکاندیناوی‌ محسوب‌ می‌شود. این‌ کشور، بین  58 و 75 درجة‌ عرض‌ شمالی‌ و 4  و 31 درجة‌ طول‌ شرقی‌ واقع‌ شده‌ است‌.

پادشاهی نروژ (به نروژی: Norge، تلفظ: نُرگِه) کشوری است واقع در اروپای شمالی. پایتخت آن اسلو می‌باشد. جمعیت این کشور ۵ میلیون نفر و واحد پول آن کرون نروژ است.

کشور نروژ در غرب شبه‌جزیرهٔ اسکاندیناوی، غرب سوئد واقع شده و در سمت جنوب آن دریای شمال و در سمت غرب آن دریای نروژ قرار دارد. واژه نروژ به معنای «مسیر شمالی» است.

زبان نروژی در دو گویش خود، زبان رسمی این کشور است. نروژی یک زبان هندواروپایی از شاخهٔ زبان‌های ژرمنی است. وجود دو زبان در نروژ، باعث پیچیدگی مسائل زبانی این کشور شده‌است. این زبان‌ها، بوکمال[۱] (زبان کتابی)، که نزدیک به زبان دانمارکی است، و نینورسک[۲] (نروژی جدید)، که نزدیک به لهجهٔ شمال سوئد است نام دارند و هردوی این زبان‌ها از سال ۱۸۸۵ به‌عنوان زبان‌های رسمی نروژ شناخته شده‌اند.[۳]

 

         

    


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org